Ismét kés alá fekszik a Bár 2.0 szereplője: most az orrát csináltatja meg Amerikában. Szalontai önbizalomhiányban szenved, amire rátesz egy lapáttal a sok őt kritizáló fórumozó. A sztriptíztáncos nyilvánosan üzen minden kommentelőnek: akinek nem tetszik, keresse meg mondjuk az edzőteremben, és a szemébe mocskolódjon.

"Édespofa vagy" – ezekkel a szavakkal illette a Tabu Tv riportere Szalontai Ágnest, aki az elismerést mindössze azzal érdemelte ki, hogy elárulta, hogyan került abba a buliba, ahol ismét sikerült lencsevégre kapni. Mint kiderült, a legutóbb még dugatlanságát híresztelő óriásmellű lányra felfigyelt valaki, de a Bár 2.0 szereplője nem veszi komolyan az úriembert. Most leginkább Amerikával vannak tervei, ahová sztriptíztáncosnak készül, és Pirner Almához jár a mozgáskultúráját fejleszteni – ami még saját bevallása szerint is ráfér.

Szalontai azt is elhadarta, hogy minden látszat ellenére önértékelése elég gyér, és ki tudja, hanyadik szépészeti beavatkozása után most megint kés alá fekszik: “Elképzelhető, hogy önbizalomhiányom van. Maximalista vagyok magammal és másokkal szemben is, maximálisak az elvárásaim. Szeretnék még magamon tökéletesíteni. Egy orrműtéten szeretnék részt venni és ezt Amerikában szeretném megvalósítani egy nagyon jó sebésznél.”

Többek között már az sem titok, hogy el szokta olvasni, amit a fórumozók írnak róla, a lehetőséget kihasználva pedig ezúton is üzen a kommentelőknek: “Döbbenten tapasztalom, hogy annyi irigy és mocskolódó ember van, és szeretném kérni, hogy fogjátok vissza magatokat. Az ilyen ember inkább a szemembe mondja amit leír, keressen meg engem, elmondom, hogy hová szoktam járni szórakozni, edzeni. Szeretném látni, hogy ki az, aki ilyen mocskos dolgokat ír rólam. Megmondom őszintén nem foglalkozom ezzel, elmegy a fülem mellett, de úgy érzem, ha van bennetek gerinc, akkor a szemembe meritek mondani és nem az interneten mocskolódtok velem.”