Bár a színész és a modell egyelőre nem nyilatkoznak kapcsolatukról, egy szemtanú szerint DiCaprio egy egész hétig kibírta, hogy csak őt nézze Ibizán.

Bár Leonardo DiCaprio soha nem szokott a magánéletéről beszélni, azért valahogy mindig előkerül az az – általában – modell, akit a színész éppen aktuálisan szeret. És mivel Hollywoodban újabban az orosz csaj olyan trendi, egzotikus dolog, DiCaprio is belebotlott a maga szőkéjébe, akit Anne Vyalitsynának hívnak. DiCapriót soha ki nem mondott szakítása Bar Refaelivel egyenesen a Pussycat Dolls egyik énekesnője, Ashley Roberts karjaiba sodorta, majd különféle, máig ismeretlen flört-alanyok után Mel Gibson módjára magához emelte a tömegből az orosz lányt.

Ha lehet hinni a Sunnak, Caprio és a modell először múlt hónapban találkoztak Londonban, ahol a színész új filmjét forgatta. Megtetszett neki a lány, így elhívta magával, amikor néhány baráttal leugrottak kicsit pihenni Ibizára, írja az aceshowbiz.com. Az elmúlt héten sokan látták a színészt különböző klubokban és éttermekben feltételezett új csajával, akik egyelőre nem nyilatkoznak a témában. “Még korai lenne bármit is mondani, de nyitottak egymásra” – erősíti meg egy szemtanú, hozzátéve: “Mikor Leo megérkezett, azonnal nők hada vette körül, ő mégsem bírt másra nézni csak Anne-re.”


A ’86-os születésű Anne Vyalitsynáról meg annyit lehet tudni, hogy a modellszakmában Anne V néven is fut, öt évig szerepelt a Sports Illustrated nevű fürdőruhamagazinban - amelyben az előző barátnő, Bar Refaeli is rendszeresen előfordult -, és modellkedett már Anna Sui, Calvin Klein, Christian Lacroix, Dolce & Gabbana, és Fendi kampányokban. Tizenöt évesen kezdett modellkedni, mikor egy ügynökség felfedezte Szentpéterváron.