A modell-színésznő, aki nem haragszik, ha nem tudják kimondani nevét, hétvégi esküvője előtt még ledobta ruháit a Maxim magazin kedvéért. A 33 éves modell és színésznő remek formában van, igaz, ezúttal szőrt nem villant.

Milla Jovovich 2007 decemberében hozta világra első gyermekét, és azóta folyamatosan visszautasította az erotikus fotózásokat. Most azonban a Maxim magazinnal kivételt tett és a szeptemberi címlapján már ő vetkőzik, a szó szoros értelmében.

Jovovich – aki nem haragszik, ha nem tudják kiejteni a nevét, hiszen részegen neki se mindig megy – nem mutat sokat magából a képeken, csupán a fenekét és a lapos hasát, azt azért bebizonyította, most jobb formában van, mint terhessége előtt. Aki ennél többre kiváncsi, nézze meg a kilencvenes években a Paolo Roversi aktfotós által készített képeket.

A 33 éves modell és színésznő egyébként nem csak az új címlapfotónak örülhet, állítólag a hétvégén megy férjhez kislánya, Ever Gabo Anderson apjához, Paul W.S. Andersonhoz. Jovovich elmondása szerint benne találta meg azt a férfit, aki képes irányítani a dolgokat. „A nők néha mániákusak bizonyos dolgokban. Nagyon jó egy olyan férfi, aki azt mondja, nyugodj meg és hűtsd le magad és aztán rádob az ágyra” – fogalmazta meg véleményét a tökéletes férfiról.