Lady Gaga vámpírként és áldozatként is szerepel az Out magazin legújabb, az ötvenes éveket idéző fotósorozatán. A csontvázhoz bújós, kicsit meztelenkedős képekhez a meleg férfiakat megszólító magazinban az eddig leghosszabb dicsőítő ömlengést is elolvashatjuk az énekesnőről.

Az Out, kifejezetten meleg férfiakat megszólító magazin a legújabb számában levetkőztette Lady Gagát, és bemutatta vámpírként és áldozatként is. A képek a videótékás horrorfilmeket és az ötvenes éveket idézik, miközben az énekesnő változó mennyiségű ruhában igyekszik megfelelni a környezetnek és mégis erotikus maradni.

Láthatjuk puha selyemmel bélelt koporsóban fekete ruhában fekve, leragasztott mellel csontváz mellett ülve, megharapott nyakkal, szóval mindenhogyan, ahogyan egy erotikus vámpírfilmben nagyjából elképzelhető lenne. Gaga egy korábbi nyilatkozata alapján nagy rajongója az ötvenes éveknek és a horrorfilmeknek. "Nagyon érdekelnek az ötvenes évek fantasy és horrorfilmjei, meg az évtized naivitása. Valahogy úgy érzem, hogy társadalmilag egy háború vagy azután, hogy valami nagyon rossz történik, a naivitás újjászületik, innen ered a megszállottságom. Ekkor született meg a hírnév szörnye" - idézte Lady Gagát a Starpulse.

A képeket Ellen von Unwerth készítette, egy német fotós, aki korábban modellként dolgozott, majd erotikus fotókat kezdett készíteni. Legismertebb sorozata egy Guess reklám Claudia Schifferrel. A stylist Nicola Formichetti volt, aki rendszeresen állítja össze a ruhákat Lady Gagának.

Az Out magazinban a képekhez az eddig talán leghosszab Gagáról megjelent írást közlik. Három oldal, három oldal merő ömlengés az énekesnőről, akiről legalább most már azt elmondhatjuk: hivatalosan is ő lett az új melegikon. A fiatal énekesnő ebben is meglehetősen hasonlít Madonnára, aki szintén elég népszerű a homoszexuálisok körében. Korábban egy felmérésen Kylie Minogue-ot választották meg melegikonnak, de egyre inkább úgy néz ki, Gaga abszolút tarol a homoszexuálisok között. A cikkből mindent megtudhatunk, amire valaha is kíváncsi volt az énekesnővel kapcsolatban.