Gombamód szaporodnak a honi celebek internetes naplói. A blogok közt igazi kincsekre bukkanhat az ember, már ha valakinek szándékában áll a saját, különleges nyelvezetüket megtanulni, shopiról, ici-pici fürdőruciról, vagy galambszarról olvasni. Összegyűjtöttünk pár gyöngyszemet, Ön pedig döntse el, kié a legcikibb webnapló! Vigyázat, minél nagyobb pontszámot ad, annál jobban tetszik a webkettes magyar.

1. Zimány Linda

 

zimany linda 6

Azt hihetnénk, kihasználva a blogolás lehetőségeit celeb lányaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy bebizonyítsák: bizony csak a csúnya bulvármédia forgatja ki a szavaikat, valójában ők csak kívül szőkék, és kézzel-lábbal igyekeznek kitörni a sztereotípiából. Nem úgy Zimány Linda, aki a Twittert tartotta a legalkalmasabbnak arra, hogy ekezetek nelkul, végtelen szmájlikkal és felkiáltó jelekkel bizonyítsa igazunkat. Hogy valami jót is mondjunk, a kétmondatos szösszenetek tanulmányozásakor olyan szavakkal és kifejezésekkel  bővülhet a szótárunk, amik nélkülözhetetlenek azok számára, akik celebbé avanzsálódnának - mintegy útmutató:

"huuuuuu skacok olyan ceeep csizmit vettem ,bar nem kellett volna koltekeznem,de ezt nem hagyhattam ott..."

"megyek shopizni meg nezelodni az arena plazaba majd kuldok kepet.)csooooooooooooook"

"Uristen lattatok Britney milyen jol nezett ki a Teen choice awardson?Mint regen,de joooo!!!!na jo a JB is eleg jol nezett ki:))))"

 

2. Dukai Regina

 

06-dukairegina

Ugrottunk egyet, de még mindig a Marson járunk: fő téma itt is a – hogy is tanultuk? – shopizás, divat, buli, tesformálás, partifotók. „Óóóóóóó! El is felejtettem írni, hogy megint nekivágtam az edzésnek! Nagyon jó edzőtermet találtak nekem. Van edzőm is, Bence aki még nagyon kíméletes velem! Végre élvezem is az edzést nem csak szenvedek tőle! Most is izomlázam van, holnap megyek újra! Heti 3 alkalommal járok majd és abban reménykedek, hogy Júniusra végre nyugodtan hordhatom majd az icike-picike bikiniket!”

Valójában, ha nem tudnánk, hogy Dukai Regina blogjáról van szó, fel sem tűnne, hogy nem a fentebb említett másik celeb további élménybeszámolóját olvassuk. A közös fotók tanúsága alapján pedig ők már régóta rájöttek, hogy közös szellemi értéket képviselnek.

3. Puskás Peti

 

03-puskas peter

Magasröptű gondolatokban Puskás Peti Twitteres oldalán sem szenvedünk hiányt:  „leégett a talpam. nagyon fáj. kiakartam menni futni de igy nem tudok. ugyhogy nem csak a talpam fáj most már. szegény talp" Többek között azt is megtudtuk, hogy július 30-án az Astoriánál celebünket leszarta egy galamb, ami mellett azért sem mehetünk el szó nélkül, mert a Velvet történelmében már volt olyan, aki hasonló eset miatt került címlapra. Javára legyen írva, internetes ámokfutásának hála az is kiderült, bölcsebb, mint gondolnánk: „nincs mit tenni a nökkel szerelmeskedni kell" - bár vesszők híján ezt a mondatot is mindenki úgy értelmezi, ahogyan akarja.

 

 

 

4. Kovács Kovi István

23-erotikaparade

Felnőtt filmeket rendez, és általában megvan a dolgokról a véleménye - Kovács Kovi István is a Twittert választotta, hogy a Goldengate-en vezetett blogja mellett kicsit más stílusban népszerűsítse a pornót. Az internetezők így azon felül, hogy a producer bagatel mindennapjairól olvasgathatnak - például, hogy mennyire kiborítja a hajnali kelés, meg hogy igazoltatták a rendőrök - hirtelen a filmforgatásokon előfordult párbeszédek vagy örökbecsűk részletével találják szemben magukat az olvasók: "Mitől piros a makkod? - Megharaptad az előbb. - Ééééén? -Ha nem Te akkor ki más? A te szádban volt."

 

 

 

5. Keleti Györgyi

Keleti Györgyi blogjából kiderül, hogy ezerszer megbánta már, amiért belekeveredett a média világába. Az egykori hadügyminiszter lánya legszívesebben még azt az akfotózást is felejtené, amivel 2004-ben debütált a celebek között. Önmaga folyamatos keresése és a monológok között azért rábukkanhatunk az elmaradhatatlan filozofálás a női mellekről és az intelligenciáról: „Akkor most hadd tisztázzak valamit: én édesapám mellett hozzászoktam egy nagyon jó életszínvonalhoz, nekem nem kellett sehova felkapaszkodnom, soha nem ez alapján választottam ki a partnereimet. Ráadásul akkoriban elálló füleim voltak, vékony szám, és kicsi melleim. Az első férjem mégis imádott. Úgy, kicsi mellekkel. Sok fiatal lány, és nő is azt hiszi, hogy egy férfit csak hatalmas mellekkel lehet elcsábítani, de higgyétek el, egy férfinak a kisugárzás, az érzékiség, a műveltség sokkal fontosabb, mint a cici mérete, pontosan tudom, hogy miről beszélek, hiszen magam is átestem mellnagyobbító műtéten. Húszéves voltam, amikor először kés alá feküdtem" -  mindezt egyszerűen azért, mert akkor jött divatba, tudtuk meg.

 

 

 

6. Rubint Réka

01-rubintbors

Rubint Réka blogjából már több ízben is idéztünk, de képtelenek vagyunk betelni vele - nem is hagyhatjuk ki a versenyből. A fitneszlady ugyan nem blogol rendszeresen, és többször hónapok is eltelnek egy-egy bejegyzés között, amikor végre megjön az ihlet, egy poszt alatt bepótolja a karakterhiányt. Központi témája legfőképp a házasság, család, gyerekek, de nem riad vissza attól sem, hogy nyíltan visszavágjon az őt bántóknak. Ő következő részlettel száll versenybe: „Szánalmasnak tartom azokat az embereket, akiknek annyi idejük van, hogy leüljenek a gépük elé, és ahelyett, hogy valami építő jellegű dolgot alkotnának, arról fröcsögnek, hogy melyik közéleti személy, kivel, hol, mit hogyan evett, ivott, tankolt, fizetett, parkolt, dudált... Annyira SZÁNALMAS!!! Tudjátok, hogy ki az igazán zseni ebben a szánalmas országban?! Győzike!!! Győzi! Mégpedig azért, mert különböző mű sztorikat gyártva, orránál vezeti a birkákat! Mindenki fröcsög, köpköd rá, de mégis mindenki naprakész az elmúlt heti Győzike show pikáns sztorijaiból! Ezen persze Győzi röhög, és tv műsorrá formálva, nagyon is megérdemelten súlyos pénzeket keres! Tisztelem érte! „ Ezt kell csinálni-e! More!"