Mint kiderült, a pár napja debütált topless plakátok úgy keletkeztek, hogy a blúzban fotózott színésznőről leretusálták a blúzt.

Újrahasznosított fotóból állította elő a félmeztelen Keira Knightleyt ábrázoló legújabb plakátját a Chanel. Mint kiderült, a Mademoiselle parfüm új plakátján a meztelen mellű, felsőtestén csak egy nadrágtartót viselő Keira Knightley valójában egy korábbi, júniusi reklámkampány plakátjából készült, csak azon a színésznő még fel volt öltözve.

A Chanel szakemberei a legújabb plakáthoz egy korábbi, a júniusi reklámkampányukban használt fotón módosítottak, nem csak azzal, hogy Knightley apró cicijét Photoshoppal plasztikázták nagyobbra, de a színésznő eredetileg rendeltetésszerűen viselt blúza is törlésre került – szúrta ki az Agent Bedhead. A két fotót összehasonlítva egyértelműen eldönthető, hogy Knightley mellméretén valóban igazítottak-e: igen, a blúzos verzión a színésznő melle egyértelműen és láthatóan kisebb.

Ön szerint blúzban vagy blúz nélkül jobb?

Az ugyan nem világos, hogy a Coco Mademoiselle miért próbálkozik mindenáron mellben tuningolni Keira Knightleyt, amikor a színésznőről köztudott, hogy ebben nem túl erős - saját maga szerint egyenesen nem is létezik neki olyanja -, sőt az se, miért a színésznőt látjuk ismét, amikor hónapokkal ezelőtt már arról is szó volt, hogy Emma Watson váltja őt a márka reklámarcaként. A férfiakat azonban valószínűleg nem fogja zavarni ez az utánlövés, főleg így, blúz nélkül, ők meg mégiscsak a potenciális vásárlók 50 százaléka.