Kósa Lajos, hogy bizonyítsa, más szemébe belevilágítani nem szép dolog, elvette az operatőr kezéből a kamerát, majd tesztelte rajta a világítás erősségét. Mindenesetre az operatőr szerint hisztis Liptai Claudia, Batiz András, és Harsányi Levente a fény miatt nem panaszkodott.

Debrecen polgármestere a Loki BL-főtáblába jutása után került szembe a juj.hu stábjával, és a nyilatkozatát meghiúsította egy a szemébe világító reflektor. Kósa Lajos, hogy bizonyítsa, más szemébe belevilágítani nem szép dolog, elvette az operatőr kezéből a kamerát, majd tesztelte rajta a világítás erősségét. „Ugye, hogy kellemetlen? Ráadásul előnytelen, mert csillog az arcod” - bizonyította igazát a polgármester

Ezután a juj.hu néhány hírességet tesztelt a túlzott kivilágítással és a leglátványosabb eredményt Lolával érték el, akinek hirtelen hátraugrását többször is bevágták a videóba. Igaz, a többiek vagyis az operatőr elmondása szerint hisztiző Liptai Claudia, a fénytől nyilatkozásba fogó Bárdos András, a lazán tűrő Harsányi Levente, nem panaszkodott.

A riporter, Körmendi Gábor majdnemceleb megemlékezett a Velvet arcáról, Köböl Anitáról is, aki megjelent az eseményen, mert a TV2-höz szerződött a Bajnokok Ligája közvetítésekre, bár ez még titok, és a csatorna megtiltotta neki, hogy a juj.hu stábjával forgasson.