horoszkóp

Pornóparódia lesz Paris Hiltonból

2009.09.03. 08:56 Módosítva: 2009-09-03 08:56:53
A Hustler férfimagazin stábja pornóparódiát készít Paris Hilton életéből. A sztori szerint Hilton egy átlagos celebinterjúban megosztja szexuális élete minden titkát. A filmben Paris Hilton barátnői is felbukannak. Az Untrue Hollywood Stories nevű sorozat korábban Lindsay Lohant figurázta ki.

Paris Hilton hozzávetőleges hasonmása, egy Eden Adams (Vigyázat! Felnőtt tartalom) nevű pornószínésznő a szó minden lehetséges értelmében megnyílik az őt kérdező riporter előtt a Hustler Untrue Hollywood Stories nevű sorozatának legújabb részében, amiben Paris Hilton szexuális életét parodizálják ki – tudtuk meg a Royalty Fame-ből.

A Hustler Untrue Hollywood Stories sorozata az E! magazin True Hollywood Stories nevű sorozatát parodizálja, amikor mindenféle hírességekkel készítenek nagyon bensőséges interjúkat.

Illusztráció
Illusztráció

A One Night in Paris nevű szexvideó segítségével befutó Paris Hilton a paródiában szexuális életőről mesél, annak minden részletével együtt. A filmben a tervek szerint néhány szexjelenetben parodizálják Paris Hilton barátnőit is, Nicole Richie-t és Rod Stewart lányát, Kimberly Stewartot.

Korábban Lindsay Lohanről készült hasonló film, ami jó reklámot kapott, mert Michael Lohan, a színésznő apja, egészen kiakadt miatta. A filmben a Lindsay Lohant alakító Scarlett Fay (Vigyázat! Felnőtt tartalom) összemelegedik Ron Jeremyvel, miközben a Samantha Ronsont alakító Dylan Ryan szemléli a jelenetet.

A celebvilág pornósításával foglalkozik az a sorozat is, amiben a TMZ celeboldal mindennapjaiból csinálnak pornóváltozatot TMSleaze néven. A képzelt szerkesztőségben Rony Jeremy a főszerkesztő, és minden nap elvárja, hogy megfelelő mennyiségű szextörténetet tudjanak az olvasók arcába tolni.

A 30 Rock című sorozatból szintén nemrég készítettek pornóverziót. Nagyon figyeltek a megfelelő hasonmások felkutatására. A főszereplő Tina Feyt az a Lisa Ann alakítja a pornóban, aki korábban Sarah Palint is megformálta már.