A olasz riporter egy velencei sajtótájékoztatón kisgatyára vetkőzve ajánlkozott fel a színésznek, hátha ettől Clooney végre bevallja, hogy saját neméhez vonzódik. Mauro Casciari ugyan nem járt sikerrel, bár a színész azt bevallotta, igazából filmje rendezőjével szeretne frigyre lépni. Ezután a Velencei Filmfesztiválon hivatalosan is bemutatta a nyilvánosságnak új barátnőjét, miközben a régi, a partiállat Sarah Larson pincérnőből lett félcelebből lett jógaoktatóként él vígan. Kuncsaftjainak többsége egyébként férfi.

Bár George Clooney általában nem elszenvedője, hanem művelője a különböző tréfáknak, a Velencei Filmfesztiválon fordult a kocka. Egy keddi sajtótájékoztatón ugyanis egy magát melegnek valló újságíró felajánlotta magát a színésznek, és hogy valódii súlyt adjon szavainak, egyúttal alsónadrágra is vetkőzött – írja a FemaleFirst. „Meleg vagyok, George, és azt hiszem, beléd vagyok esve. Kérlek, válassz engem! George... Megcsókolhatlak? Csak egyetlen csókot kérek!” – kérlelte Clooney-t, aki válaszul mosolyogva megjegyezte: kicsit kínos tud lenni, ha valaki nagy dologra vállalkozik, de sajnos nem jár sikerrel. Az jobb kezén balesete miatt még mindig kötést viselő színész azért bátorítóan hozzátette, "szép próbálkozás volt!", majd megdicsérte az addigra már félmeztelenre vetkőzött férfi nyakkendőjét: „Pont a kellő hosszúságú”. A provokatőr hősszerelmes már nem tudott érdemben válaszolni, ugyanis elvették tőle a mikrofont. „Maradj ott, majd visszatérünk rád” – mondta a Clooney a hadonászó férfinak, akit idővel kivezettek a sajtótájékoztató helyszínéről. A színész ezután még viccesen megkérte a következő kérdezőt, ugyan szabaduljon már meg a ruháitól, de a Daily Mail újságírója nem volt ennyire bevállalós.

Elmaradt az igazi coming-out

A merész férfi a köztudottan meleg olasz riporter, Mauro Casciari volt, aki később így indokolta a kis műsort:. „Nagyon sok pletyka kering arról, hogy George meleg. Szerettem volna, ha végre nyilatkozik az ügyben, és felajánlottam neki magam. Szóval ráírtam az alsóneműmre, hogy Válassz engem!, és levetkőztem. Sajnos nem olyan választ kaptam, amire számítottam” – indokolta meg tettét.

Szerencsére a színész érti a viccet, és egy kínos és vélhetően kissé unalmas kérdésnél kicsit rájátszott a helyzetre. Amikor ugyanis szerelmi életéről faggatták az újságírók, megjegyezte, hogy a közeljövőben meg fog házasodni, és egy férfival fogja majd kimondani a boldogító igent: új filmje, a Men Who Stare At Goats című film rendezőjével, Grant Heslovval. „Itt fogjuk bejelenteni az esküvő időpontját. Nem igazán tudom, hogyan is válaszoljak erre a kérdésre. De olvasok a gondolataidban, és tudom, hogy mi jár a fejedben” – nyilatkozta Clooney, aki egyébként a Velencei Filmfesztiválon debütáltatta hivatalosan aktuális barátnőjét, a 30 éves Elisabetta Canalist.

Nem ma kezdték

Az olasz modellel és televíziós műsorvezetővel Clooney két hónapja randevúzgat, és állítólag alig bírta levenni szemét új szerzeményéről, amikor végigsétáltak a vörös szőnyegen. Miután George Clooney felkísérte barátnőjét a lépcsőn, visszatért a rajongóihoz pár autogram és közös kép erejéig. A párt két hónappal ezelőtt mutatta be egymásnak egy barát Rómában. Elisabetta Canalis azóta természetesen szinte állandó lakója a színész olaszországi otthonának, valamint többször is elutaztak Rómába és Milánóba. Clooney Cindy Crawfordot, és a modell férjét, Rande Gerbert is meghívta a birtokára, és négyesben nekivágtak az olasz vidéknek egy-egy motoron. A színéz egyébként ritkán viszi el nyilvános eseményekre a baránőit, szóval Elisabetta Canalis igazán kivételesnek mondhatja magát, hogy két hónap együttlét után Clooney oldalán léphetett a vörös szőnyegre.

Volt barátnője jógaoktató lett

Eközben a színész egykor modellként, pincérnőként és talán luxusprostituáltként dolgozó exbarátnőjének, Sarah Larsonnak is remekül mennek a dolgai, amit nyilván nem kis részben köszönhet volt pasiján keresztül szerzett ismertségének. Bár Larsonnak előzetes terveivel ellentétben saját valóságshowja azért nem lett, de így is kitűnően megél abból, hogy jógaoktatóként dolgozik - írja a UIP-Dunafilm. „Hirtelen pasik kezdtek hívogatni mindenhonnan, hogy magánórákra szeretnének járni, az újabbaknak már nem is találok időpontot. Az ötlet onnan jött, hogy mindennap jógázom, és hirtelen eszembe jutott, hogy ennyi erővel akár taníthatnám is. Megvan a szakvizsgám, özönlenek a tanítványok” – nyilatkozta a Clooney-ex, aki valódi feltörekvő félcelebhez híven saját ruhakollekcióval is előrukkol majd. Larson egyébként a szakításon már rég túltette magát. „A párkapcsolatoknak megvannak a maguk buktatói, nagyon sok mindennek kell klappolni ahhoz, hogy a felek hosszabb távon is együtt tudjanak élni. Nekünk George-dzsal nem jött össze, ennyi. Nem tartjuk a kapcsolatot, és nem bántam meg semmit” – nyilatkozta Clooney egykori barátnője.