A színésznő az októberi Playboy számára készült képeken többek közt egy kubai fiatalemberrel pózol majd. Az egykori kosaras mellizma láthatóan elnyerte a tollakból készült legyező mögé bújt Liptai Claudia tetszését, ugyanis a fotózás során jól megmarkolta azt. Bár a sorozat más képein szereplő ír farkaskutya véleményét nem ismerjük, de a színésznő és a kubai fiatalember szerint nagyon jól sikerültek a képek.

A Playboynak vetkőző híresség fotósorozatáról folyamatosan újabb részletekkel leszünk gazdagabbak. Pár napja megtudhattuk, hogy a hét főbűn témakörét feldolgozó képeken a színésznő egy ír farkaskutya mellett egy kubai származású fiatalemberrel is pózolni fog. Arról egyelőre megoszlanak a vélemények, hogy az egygyermekes anyuka szemérmes, vagy rámenős volt-e a fotózás során, annyi mindenesetre biztos, hogy a kubai Martin örült annak, hogy együtt dolgozhatott rajongása szexis tárgyával. „Iszonyatosan vártam a fotózást, külön készültem, edzettem, hogy elnyerjem a tetszését a művésznőnek, akivel a kisugárzása miatt könnyű volt erotikus hangulatba kerülni, ez szerintem látszik a képeken” – nyilatkozta a Martinként emlegetett fiatalember, aki a bujaságot hivatott szemléltetni a képeken, amelyek elkészültét videón is megörökítették.

Gesztesi Károly talán leendő volt párja szintén elégedett a képekkel – írja a Blikk. Elmondása szerint Martinnal könnyű volt együtt dolgozni, amit az is bizonyít, hogy gyakorlatilag két perccel a bemutatkozás után már meztelenek voltak. Igaz, a meztelen szó használata kicsit túlzás, hiszen a fotózáson készült képeken látszik, hogy a kétméteresnek mondott egykori kosaras csak a pólójától szabadult meg, farmernadrágját magán hagyta. Liptai Claudia is inkább a sejtetéssel próbált hatni a férfiak fantáziájára, ugyanis az áttetsző anyagból készült ruhába bújtatott színésznő egy tollból készült legyezővel takarja el az intimebb részeket. A színésznő egyébként csekélynek nem mondható gázsi mellett azért vállalta el a felkérést, mivel nem igazán rajong meztelen testéért, ám ez egy kitűnő alkalom arra, hogy szembenézzen a félelmeivel.