Megan Foxról megint készült egy fotósorozat, ami köré megint kellett némi szöveg, ezért megint kénytelen volt nyilatkozni, úgyhogy mondott is megint mindenfélét. Például, hogy a pasija nem élne túl egy komolyabb piszkálódást, valamint, hogy korábban késsel vagdosta magát. Kitől is hallottunk már ilyet?

Megan Fox színésznő, még akkor is, ha leginkább onnan lehet ismerős, hogy nagyjából hetente készül róla valamilyen fotósorozat, és talán még ennél is gyakrabban beszél hülyeségeket.

Legutóbb a Rolling Stone magazin készített vele egy anyagot, sok szép képpel, amiket körbe kellett írni némi szöveggel. Az elkészült képeken jól látszódik a Fox jobb karját díszítő tetovált Marilyn Monroe, a fotók egyébként a szokásos, kicsit áttetszős, visszafogott stílusban készültek.

És akkor következzenek az elmaradhatatlan nyilatkozatok a színésznőtől, akit a munkatársai sem tartanak túl okosnak.

"Nevetségesen gyorsan felkapom a vizet. Azt kellett mondanom Briannek: "Menj el, és ne beszélj hozzám, különben megöllek. Le foglak szúrni valamivel, kérlek, menj el! Ezért nem vennék soha fegyvert. Nem ölnék vele, de a lábát meglőném, az biztos" - nyilatkozott a színésznő a barátjáról, Brian Austin Greenről, aki egyszer alaposan felbosszantotta a cukkolásaival.

Később arról beszélt, hogy kamaszkorában vagdosta magát, de igazából nem bánja a dolgot. "Igen, de nem akarom jobban kifejteni. Nem hívnám magam vagdosónak. A lányok, amikor felnőnek, különböző korszakokon mennek keresztül, amikor nyomorúságosak, és különféle dolgokat csinálnak, mindegy, hogy étkezési zavaraik vannak, vagy vagdossák magukat" - vallott kamaszkoráról a színésznő, akit amúgy is Angelina Jolie kjnai piacos verziójaként emlegetnek, és a jelek szerint tinédzserkori devianciák kitalálásában sem túl eredeti: Jolie késes korszakáról szóló önvallomása még a nyakban viselt véres fiolájával együtt volt sztori.