A Celebműszak erős emberének nem jelentett nagy kihívást esküvőszervező-segédet alakítani, mert ipari munkásként és vőfélyként is dolgozott már. Fekete László azt is elmondta, ha visszamehetne az időben, azt kérné, hogy ne szülessen meg.

Fekete László ezen a héten a Celebműszak című ismertemberes reality egyik szereplője. Egy hétig esküvőszervező-segédet alakít, és igyekszik maradéktalanul megfelelni munkáltatójának. A volt kézilabdás, bár nem tudta, mire számítson a forgatás első napján, azt állítja, csak akkor lepődött volna meg, ha szülést kell levezetnie, ugyanis az orvosi dolgokhoz nem ért. „Nem félek az új dolgoktól, bíztam benne, hogy nem a profilomba vág majd a munka, mert szeretek új dolgokat tanulni. Pont ezért vállaltam szívesen a szereplést. Amúgy nagyon sok dolgot meg tudnék csinálni, rengeteg dolgot átéltem, láttam én már éjjeliőrt nappal meghalni.”

Nem a hülyébb celebek köze tartozom

Az erős ember az ipari munkáktól kezdve a művészeteken át – hivatalos zenész volt – a sportig sok szakmát kipróbált. „NB 1-es kézilabdázó voltam, jól rajzolok, festek, értek dolgokhoz, nem a hülyébb celebek köze tartozom” – mondta, majd hozzátette, a jövőben sem fogjuk tudni megélhetési celebként definiálni. „Sok esküvőn vettem már rész, falun nőttem fel, voltam vőfély is, tudom, hogy működnek a dolgok. Csak arra voltam kíváncsi, mik változtak, mióta nem foglalkozom a témával.” A modern világ kihívásaival viszonylag hamar szembesült hősünk, aki végül arra a megállapításra jutott, hogy az üléskárpit és a teríték műfajában történt a legtöbb változás az elmúlt harminc évben.

A Celebműszak eheti főszereplője azt is elmondta, ha mindent előröl kellene kezdenie, akkor megkérné az illetékeseket, hogy ne gyártsák le erre a Földre. „Az emberek viselkedése, a pénzhajhászás, a megélhetési nyűgök miatt a földi élet egy fertő. Olyan helyre viszont szívesen születnék, ahol nyugalom van, nincs feszültség, és béke van” – ezzel a gondolattal zárta Fekete a beszélgetést.