Mickey Rourke lenyúlta az orosz Eurovíziós győztes Gyima Bilan csaját

2009.09.21. 15:40 Módosítva: 2009.09.21. 19:10
Az orosz énekes azt ígérte, ha megnyeri a 2008-as Eurovíziós Dalfesztivált, elveszi modell barátnőjét, Jelena Kuleckaját, amiből persze azóta sem lett semmi. Most már nem is lesz: Bilan múlt héten kidobta Kuleckaját, mivel szerinte túl sokat bulizgatott Mickey Rourke-kal. Persze lehet, hogy csak egy jó indokra várt, hogy szabadulhasson végre a vőlegényi szerepből, és nyugodtan csókolózhasson férfiakkal.
mic250

Mickey Rourke az utóbbi hetekben túl sokat bulizgatott egy Jelena Kuleckaja nevű orosz modellel, akinek Gyima Bilan nevű vőlegénye megelégelte a helyzetet, és felbontotta az eljegyzést - írja a Starpulse. Gyima Bilan a 2008-as Eurovíziós Dalfesztivál győztese, aki a döntő előtt azt ígérte, ha nyer, feleségül veszi menyasszonyát, de erre azóta sem kerített sort. Később viszont megjelentek róla olyan fotók, melyeken férfiakkal csókolózik - írja erre a Velvet.

„Mi csak barátok vagyunk Mickey Rourke-kal” – állítja Jelena Kuleckaja, de a másik érintett, az Oscar-díj reményében visszatérő kutyabarát Rourke persze nem törte össze magát, hogy cáfolja a pletykákat. Sőt, a kedélyek szítására megjegyezte: Jelena Kuleckaja egyedi szépségű nő, akiért valójában Kate Moss-t is dobta.

Nemi hovatartozását régóta megkérdőjelezik

Bilan 2008 óta állítja, hogy modell menyasszonyával boldog, stabil párkapcsolatban él. A 2008-as dalfesztivál döntője előtt ünnepélyesen meg is fogadta, hogy feleségül veszi Kuleckaját, de erre azóta se kerített sort. Valójában már a döntő után is kitérő választ adott, amikor a riporterek számonkérték, mikor is lesz a beígért esküvő: „Ez egy nagyon fontos lépés minden ember életében, amit nem szabad buta fogadalmakhoz kötni. A kapcsolatom komoly Jelenával, és szeretném, ha még sokáig tartana, de a házasságra még nem vagyunk készen”.

2009-ben aztán nem is nyert, tehát nem szegezték neki ismét a kérdést, de Kuleckaja menyasszonyi mivoltát addigra már több ízben is megkérdőjelezték a külföldi lapok, hiszen nemcsak az esküvő tolódott, de Bilanról időközben olyan fotók is előkerültek, amin egy férfival csókolózik. A sunshine.by belorusz portál Bilan homoszexualitása mellett döntő érvként hozta fel, hogy az énekes korábban escort-fiúként dolgozott, de az a tény sem elhanyagolható, hogy 2006-ban enyhén nőies beállítású meztelen fotósorozat jelent meg róla. Az orosz énekes természetesen cáfolta, hogy homoszexuális lenne, bevallása szerint azért vállalta el a meztelen fotósorozatot, hogy felhívja a műveire a figyelmet, „és nem azért, hogy rám figyeljenek”.