horoszkóp

Peaches Geldof betéttel ment a Londoni Divathétre

2009.09.22. 18:47 Módosítva: 2009-09-22 19:05:41
A Londoni Divathét egyik partiján Peaches Geldof is részt vett. Ezt onnan lehet tudni, hogy nagy feltűnést keltett a megjelenésével, mert túl rövid szoknyában érkezett a rendezvényre, amiből kilógott a bugyija és a betéte, valamint a harisnyája is kiszakadt. Úgyhogy ezeket mind jól le is fotózták.

Javában tart a Londoni Divathét, ami egyrészt arról lesz emlékezetes, hogy rendeztek egy divatbemutatót teljesen átlagos alkatú modellekkel, másrészt arról, és ez, ha lehet, még fontosabb, hogy Peaches Geldof megmutatta, hogyan illik egy fehér betét pereme egy teljesen fekete összeállításhoz.

ged250

Bob Geldof lánya, aki maga is modellkedéssel foglalkozik, Vivienne Westwood bemutatója után a barátaival a Covent Garden Bungalow 8 nevű szórakozóhelyére ment szórakozni. Ez a klub egy New York-i klub kistestvére, és annyira exkluzív, hogy még rendes honlapjuk sincs, de bárki megpróbálkozhat tagsági kártyát szerezni akár online is, ha elég exkluzív a jelentkező, akkor akár még kaphat is. Azt írják a helyről, hogy nincs külön VIP részlege, mert annyira VIP a létesítmény maga, hogy az egész hely tulajdonképpen egy nagy VIP.

Itt szórakozott a képekhez tartozó leírások alapján nagyjából reggel négyig Peaches Geldof. A távozás viszont nem sikerült feltűnésmentesre. A még hajnalban is éber fotósok észrevették Geldof túl rövid szoknyáját, az abból kilógó betétet és a kiszakadt harisnyáját is. Úgyhogy ezeket megnézhetik önök is.

ged450

Bob Geldof lánya nemcsak azért van jelen a Londoni Divathéten, mert ismert, hanem azért is, mert reggelente a tévének tudósít a nagyszabású divateseményről. Igaz, a Guardian tévés blogjának szórakoztató kritikája szerint jobb lenne, ha ezt nem tenné.