Ön vajon a felfújt dinnyére szavaz, vagy a természetes, de kicsi mellekre? Ha úgy véli, Victoria Beckhamnek, Tara Reidnek vagy Tori Spellingnek jobban állt az eredeti kebel, szavazzon arra, de ha a puffasztott képződmény jön be jobban, arra nyomjon.

1. Brooke Hogan

A 21 éves Brooke Hogan még a hetedik helyen versengő Heidi Montagnál is nagyobb érdektelenségfaktorral bír, de mivel ő is a nagyobb mellekbe kapaszkodva próbál felmászni az ismertté válás létráján, kénytelenek vagyunk bemutatni olvasóinknak. Hogan élőhelye természetesen az Egyesült Államokban található, ahol énekesnői karrierje mellett valóságshow-járól ismerik. Na meg arról, hogy ő Hulk Hogan legidősebb gyereke.

Az eredeti vagy a szilikonos tetszik jobban?

Az awfulplasticsurgery.com oldal szerint Hogan három beavatkozáson is átesett, hogy többé-kevésbé természetes hatást kölcsönözzön keblének. Az elsőre 2007-ben szánta rá magát, amit 2008 februárjában egy korrigáló plasztika követett, míg végül 2008 augusztusában már elérte, hogy ne a szembejövő arcába meredjenek, hanem természetesen ereszkedjenek a mellei.

2. Victoria Beckham

Az egykori Spice Girl június óta próbál megszabadulni az újgazdag focistafeleség-imidzstől, mert úgy gondolja, divattervezőként nem veszik őt komolyan. Ennek érdekében még arra is képes volt, hogy kétszer is megnagyobbíttatott mellét kisebbre operáltassa, hiszen kisebb keblekkel mégiscsak komolyabban veszik az embert. Már, ha nem Beckhamné. A háromgyerekes anya egyébként tényleg mindent bevet, hogy végre felfigyeljenek rá a szakmában, így nemcsak a melléből vetetett vissza, de a haját is egyre rövidebbre vágatja.Beckhamné evolúciós fejlődését ide kattintva tekinthetik meg.

Operáció előtt vagy után néz ki jobban?

David Beckham neje 2003-ban még azt bizonygatta, hogy nem gazdagodott a teste implantátummal, sőt, valójában nincs rajta semmi idegen test. „Semmi mű nincs rajtam a körmeimet meg némi póthajat kivéve, meg hogy a barnaságomra is rásegítek egy kis San Tropez önbarnítóval” – mondta a BBC Tabloid Tales műsorában. 2005-ben azonban egy rágalmazási per során bevallotta, két évvel korábban hazudott, melleit igenis sebészeti úton nagyobbíttatta meg.

3. Ivanka Trump

A huszonhét éves modell leginkább azért híres, mert jó családba született, ő ugyanis Donald Trump ingatlan- és médiamogul lánya. A Miss Universe atyaúristenének lánya sosem érzett késztetést arra, hogy nagy nyilvánosság előtt jelentse be, megnagyobbítatta a melleit, így plasztikai operációját csak az előtte/utána képek tanúsíthatják. Ivanka Trump valószínűleg a közelgő esküvő miatt szánta rá magát a beavatkozásra, de mi persze azért elhisszük, hogy nagyon szeretik egymást, és csak a belső értékek számítanak.

Az eredeti vagy a szilikonos tetszik jobban?

Ivanka Trump 1997-ben került először címlapra, azt követően viselte a kifutón a Versace, Marc Bouwer és Thierry Mugler kreációit is. Trumpot a Tommy Hilfiger és a Sassoon Jeans is felkérte kampányarcnak, de a milliárdosnő gyakran felkerül a Forbes, a Golf Magazine és a Harper's Bazaar címlapjaira is. Természetesen az elért eredményeknek semmi köze ahhoz, hogy apja a modellvilág egyik legbefolyásosabb embere, aki egyszer bevallotta, annyira bejön neki a lánya, hogy akár még járna is vele. Donald Trump persze csak viccelt.

4. Tori Spelling

A kilencvenes években játszott egykori sikersorozat, a Beverly Hills 90210 sztárja sosem vallotta be, hogy átoperáltatta a melleit, de az 1991-es és a 2009-es fotókon szemmel látható a különbség. A kétgyerekes anya mellméretén valószínűleg dobott pár méretet a várandósság, na meg az is, hogy felszedett pár kilót, bár mint korábban kiderült, ez őt nem zavarja.

Operáció előtt vagy után néz ki jobban?

Beverly Hills-beli szerepe után Spellingről leginkább válása, apja halála, és újbóli esküvője kapcsán lehetett hallani, majd, hogy biztosan fenntartsa a médiabeli szereplését, minden évben szült egy gyereket. Közben férjével, Dean McDermottal saját valóságshow-jukban a Tori & Dean-ben szerepelnek, amiből idáig már négy évad futott.

5. Tara Reid

A 33 éves színésznő nevét 2004-ben jegyezhette meg a világ, amikor az egyik partin lecsúszott bal melléről a ruhája, amit – vélhetően az elcseszett műtét miatt – még csak meg sem érzett. Így tárult a fotósok kamerája elél Reid látványos sebhelye, na meg a bimbója, aminek udvara leginkább egy amőbára hasonlított. Az Amerikai Pite-sorozat színésznője 2007-ben hozatta helyre elbaltázott plasztikai operációit, merthogy nem csak a mellét, de a hasát is elrontották.

Az eredeti vagy a szilikonos tetszik jobban?

A világ legcikibb mellvillantására természetesen az amerikai média is rákapott, Reidet azóta is úgy azonosítják be, mint a nő, akinek a legundorítóbb mellműtéti hegei vannak. A színésznőt persze összetörte az egyik internetes oldalon elnyert cím, amit azóta sem tudott feldolgozni. „Nem érdemlem meg, hogy ilyen rossz véleménnyel legyenek rólam az emberek”- mondta 2008-ban az E! Online-nak.

6. Audrina Patridge

A huszonnégy éves Partidge a The Hills című valóságshow-ban tűnt fel 2006-ban, így nem csoda, ha olvasóink nem sűrűn találkoznak a nevével, lévén a hasonló kaliberű Molnár "Nagy Ő" Anikó sem díszíti az amerikai celebszféra egét. Patridge legutóbb is a mellével került a Velvetre, ugyanis valóságshow-beli szereplésén kívül azóta sem igazán tett le semmit az asztalra. Bár valamit azért biztos tud, mert a Maxim magazin októberi címlapját a róla készült fotókkal díszítik, valamint 2010-től saját műsora indul az MTV-n, amit nem túl megdöbbentő módon az Audrina Show címet kapta.

Az eredeti vagy a szilikonos tetszik jobban?

A televíziós személyiség nem tagadta, hogy számtalan plasztikai műtéten vett már részt, többek között megoperáltatta már az orrát, és az állát is. Az ugyan nem derült ki, hogy a 24 éves híresség mikor nagyobbítatta meg a kebleit, de kétségtelenül megtette valamikor 2006 és 2009 között, és sokakkal ellentétben még csak nem is tagadta. Úgyis felesleges lett volna, ekkora push-up nincs a világon.

7. Heidi Montag

A Hills című valóságshow egykori szereplője a sorozat első két évadában volt látható, bár később még egy pár alkalommal visszatért a harmadikban is. A 23 éves magát énekesnek és televíziós személyiségnek tartó Montag 2007-ben feküdt sebészkés alá, és nemcsak a melleit, de az orrát is megoperáltatta. Az egylemezes énekesnő akkor a US Weekly-nek beszélt a beavatkozásról. „Nagyon ideges voltam, de egyben izgatott is. Nagyon féltem, mi lesz, ha nem kelek fel az altatásból. Aztán úgy döntöttem, az sem érdekel.”

Operáció előtt vagy után néz ki jobban?

Az amerikai híresség azért szánta rá magát a műtétre, mert gyerekkori rossz élményei miatt – csúfolták nagy orra, és kis melle miatt – nehezen tudott ismerkedni. „Kényelmetlenül éreztem magam a testemben” – tette hozzá. Heidi Montag egyébként valószínűleg Donald Trumppal is jóban van, a 2009-es Miss Universe döntőjén több millió tévénéző előtt énekelhette el Body Language című számát, amihez a klipjét még mindig csak ígéri. Mi azért bízunk benne, hogy legalább egy Dundika-szintre eljut.