A műsorvezető örül, hogy hurkáit és szeplőit megtartva is Catherine Deneuve-höz és Ruttkai Évához hasonlítják. Ráadásul a meztelen képeit átlapozva Liptai Claudia anyja is kijelentette, másfél millióért ő is boldogan levetkőzik.
Kattintson a többi képért!

Liptai egyetlen konkurenciája Xantus Barbara volt

A Playboy 10. születésnapja alkalmából sajtótájékoztatót rendezett, ahol Liptai Claudia címlapját is bemutatták – igaz, a címlapot leleplező lányok a műsorvezető szerint túl soványak voltak. Az eseményen a műsorvezető mellett csupán egy korábban meztelenkedő hölgy kapott helyet: a magazin 1999. novemberi címlapján szereplő Xantus Barbara, akit rövid szőke hajával csak azután ismertünk fel, miután a főszerkesztő, Radnai Péter bemutatta a közönségnek.

Természetesen a magazin nem csupán a levetkőztetett hölgyekkel szeretett volna kérkedni a kerek évfordulón, megjelent Tarlós István, Vágó István, Kóbor János, Payer András, Szebeni András, Király Linda, Szilágyi János, Talmácsi Gábor és még Koós János is.

Hurkák, szeplők és Ruttkai

A fotósorozat egyik felét – a hét fő bűn témájút – Nánási Pál, míg a másikat – Játék a kastélyban címmel, akárcsak annak idején Détár Enikő – Pitrollfy Zoltán készítette.

Kattintson a többi képért!

A műsorvezető elégedett a képeivel, ráadásul több ok miatt is. Egyrészt azért, mert kiharcolta, hogy rajta maradjanak a képeken a szeplői és a hurkái. Aztán az is elégedettséggel töltötte el, hogy Catherine Deneuve-höz és Ruttkai Évához hasonlították a képek láttán – melyek közül a fekete-fehér cigarettázós felvételek a kedvencei. Ráadásul az édesanyja is elégedetten nézte végig a képeket, és látva meztelen lányát arra a következtetésre jutott, ő is hajlandó teljesen levetkőzni, viszont ő megelégszik lánya 3 milliós gázsijának felével.