Galambos Lajos annyira lefogyott, hogy szinte teljesen el is tűnt már. És hiába dobta el nagyjából kezdeti súlyának a harmadát, tovább szeretne fogyni, és a fogyózó modellekre jellemző 800 kalóriás étrend mellett szeretné elkötelezni magát.

Lagzi Lajcsi lefogyott, méghozzá durván 45 kilót. Az RTL Klub Fókusz című műsorában elmondta, nagyjából 140 kilóról indult karácsonykor, és mostanra annyival kisebb lett, hogy kénytelen volt eltávolíttatni magáról a fölösleges bőrt.

Eddig viszont nem láthattunk róla képeket, de a Fókusz adását megnézve egészen döbbenetes látványt nyújtott az ország kövér, de vidám trombitása, aki jelenleg az ország megkeseredett jazz-zenészének néz ki.

Mi történt Lagzi Lajcsival?

Reméljük, mindenki Lajcsija ezután is képes lesz még megfújni a trombitát, nem fogyta ki magából a vidámságot. A műsorban elmondta, hogy mindenképpen tartani szeretné a súlyát, és igyekszik magát egy 800–1000 kalóriás diétára belőni. Ha figyelembe vesszük azt, hogy egy felnőtt férfi átlagos szükséges napi kalóriabevitele 2000 körül van, akkor elmondhatjuk, Lagzi Lajcsi nem akar megállni a fogyásban, szép lassan el szeretne tűnni.