Hová tűnt Galambos Lajos?

2009.10.02. 14:19
Galambos Lajos annyira lefogyott, hogy szinte teljesen el is tűnt már. És hiába dobta el nagyjából kezdeti súlyának a harmadát, tovább szeretne fogyni, és a fogyózó modellekre jellemző 800 kalóriás étrend mellett szeretné elkötelezni magát.

Lagzi Lajcsi lefogyott, méghozzá durván 45 kilót. Az RTL Klub Fókusz című műsorában elmondta, nagyjából 140 kilóról indult karácsonykor, és mostanra annyival kisebb lett, hogy kénytelen volt eltávolíttatni magáról a fölösleges bőrt.

lajcs

Eddig viszont nem láthattunk róla képeket, de a Fókusz adását megnézve egészen döbbenetes látványt nyújtott az ország kövér, de vidám trombitása, aki jelenleg az ország megkeseredett jazz-zenészének néz ki.

Mi történt Lagzi Lajcsival?

 • 1127
  Elvitték az ufók
 • 1088
  Lefogyott, pont jó így
 • 562
  Lefogyott, túlságosan is
 • 277
  Szerintem nem fogyott le
 • 148
  Szerintem csak hasonmást használ

Reméljük, mindenki Lajcsija ezután is képes lesz még megfújni a trombitát, nem fogyta ki magából a vidámságot. A műsorban elmondta, hogy mindenképpen tartani szeretné a súlyát, és igyekszik magát egy 800–1000 kalóriás diétára belőni. Ha figyelembe vesszük azt, hogy egy felnőtt férfi átlagos szükséges napi kalóriabevitele 2000 körül van, akkor elmondhatjuk, Lagzi Lajcsi nem akar megállni a fogyásban, szép lassan el szeretne tűnni.