Azurák Csaba kerül Bárdos András helyére

bry
2009.10.05. 09:30
A TV2 a Bárdos András-Máté Krisztina páros helyére Várkonyi Andreát és Azurák Csabát ülteti be. A Tényekben azonban addig továbbra is Várkonyit és Pachmann Pétert láthatjuk, amíg nem sikerül pótolni Azurákot a Mokkában.

Miután a TV2 gazdasági okokból egyik napról a másikra megvált Bárdos Andrástól és Máté Krisztinától, gyorsan kellett utódot keríteni a helyükre. A Blikk értesülései szerint Bárdost Azurák Csaba, míg Mátét Várkonyi Andrea váltja a Tényekben.

bardosazu

Várkonyi Andrea elmondása szerint már múlt hét pénteken megkapták a felkérést, és mindketten örömmel vállalták. A híradós elmondása szerint nagyon örül, hiszen így legalább tud majd közös hétvégi programokat csinálni Bochkor Gáborral és lányukkal, Nórával. „Gábor nagyon büszke rám! És persze örül is, mert ez komoly fordulópont az életünkben. Nyolc éve ugyanis egyetlen szabad hétvégém sem volt, mostantól végre tudunk programot csinálni hármasban, Nórával” – lelkesedett Várkonyi, aki csupán azt sajnálja, véget ért hatéves munkakapcsolata Pachman Péterrel.

Azurák Csaba csupán eddigi műsorait siratja, ugyanis a Tényeknek köszönhetően nem lesz ideje a Mokkára. „A Mokkát nem tudom megtartani, de a Napló esetleg még lehetséges. Ha nem, remélem, engem és a stábot is megkérdezik az utódomról” – reménykedett Azurák. A Bors értesülései szerint amíg nem döntenek Azurák pótlásáról a Mokkában, addig továbbra is a Várkonyi-Pachmann páros vezeti a Tényeket.

matevarkonyi

A távozás kapcsán felmerült, mégis mennyit nyer a TV2 a Bárdos-Máté páros távozásával. Az Index értesülései szerint ezzel nagyjából évi 50 milliót spórol a csatorna, azonban Bárdos András szerint koránt sincs szó ekkora összegről. Igaz, konkrétumot nem mondhat, mert köti a szerződése. „Abban sincs kivetnivaló, ha valaki sokat dolgozik, cserébe sokat keres. Mi ezt tettük. Nyaraláson, színházban, de még éjjel is hívhattak. Az ötvenmillió viszont szamárság” – állítja Bárdos, aki továbbra is képernyőn szeretne maradni.