Majka azt sem tudja, él-e még a csaja

dr
2009.10.15. 18:32
A Sztárral Szemben nem szombaton, hanem a pénteki műsorsávban próbálkozik azután, hogy a Csillag születik az előző héten mindent vitt. Majka szerint ők mindent megtettek a nézettségért, és egyébként egy nagyon nagy költségvetésű, színvonalas produkciót hoztak össze. A műsorvezető nem tudja merre van arccal, mert annyit dolgozik, és ez egy ideig így is marad.

Majka magát rutinos tévésnek tartja, olyannak, aki válogatás nélkül elmegy minden csatornához, ahova hívják. Bár már úgy érzi, függetlenül attól, hogy a Pókermilliomosok második évadját hamarosan forgatják a Viasat3-nak, ő valójában most a TV2-re koncentrál. Túl azon, hogy a Sztárral Szemben című fizikai vetélkedőben szerepet kapott - ahogy korábban a Hal a tortán-ban kétszer -, egy saját gyártású reality-vel is támadásba lendül novembertől.

Egy elfoglalt férfi a kocsiban eszik

„Az utóbbit nem nagyon tudnám kategorizálni, az biztos, hogy elsősorban szórakoztató műsor lesz, de azt hiszem még nem is beszélhetek róla. Annyit azért elmondhatok: Liptai Claudiával közösen vezetjük majd.” Majka akkor még valószínűleg nem tudta, több napilap is bennfentes informátorra hivatkozva megírta, hogy egy elhagyott gyártelepen már megkezdődtek a forgatások. "Az egyik forgatási napon a két háromfős csapatnak piros és kék szalaggal megkülönböztetett birkákat kellett elfogniuk, vagy úgy lefutniuk egy távot, hogy közben az ellenfelek paradicsommal dobálták őket" - írta például a Bors. A valóságshow-ban a szereplőket egy tanyára telepítik ki, ahol maguknak kell elő gondoskodniuk az élelmezésükről, és ki tudja még milyen érdekességek lesznek.

Majka a beszélgetés alatt elnézést kért, de étkeznie kellett, és mint kiderült, éppen Kalocsa felé tartott próbálni, hiszen szombaton ősbemutatója lesz a városi színházban. „A rendező Dobos Juci hívott meg a darabba, azért rám gondolt, mert a karakter és köztem nagyon sok hasonlóság van, bár húsz évvel idősebb nálam, de sebaj, növesztettem szakállat. Így korosabb férfi látszatát keltem.” A műsorvezető azt is elmondta, a társulat nyitott szívvel fogadta, nem bántották, de nem is lett volna miért, szerepelt ő már filmben.

Pénteken megy a Sztárral Szemben

Amikor harmadszorra szabadkozott azért, amiért nem tud összeszedetten megszólalni, végre kitért a miértre is. „Reggel öttől dolgozom hat napja, két órákat alszom, azt sem tudom a csajom él-e még. Ha ennek vége lesz, elmegyek vele pihenni vidékre” - mondta, majd arra is ígéretet tett, aki a vele forgatott Sztárral Szemben-t megnézni, nem fog csalódni benne. „Mi nagyon jól szórakoztunk, de persze nem tudom milyen lesz a vágott verzió. Nagyon jó kis stáb csinálja, ez egy óriási költségvetésű produkció, onnan is érződik, hogy az ember komfortérzete maximális. Minden igényünk ki van elégítve.”

Majka hangján hallottuk, hogy a kényeztetés ellenére valami kórság ütötte fel a fejét a fizikai testében, amit ő csak hétköznapi szóhasználattal élve, náthaként definiált. A Sztárral Szemben című vetélkedőnek a nézők viszont egyelőre nem szavaztak bizalmat, így a csatorna kénytelen más műsorsávban sugározni, és nem hozza a Csillag születik-kel egy időben. Így holnaptól péntekenként lehetünk szemtanúi annak, hogyan próbálja lenyomni a pórnép a híresembereket.