Verekedés helyett szexszel nyomul az RTL Klub a hétfő este induló Benkő show-val. Miután az ORTT miatt a csatorna kénytelen visszafogni a nyers erőt a Mónika Show-ban, most a 16-os karikával ellátott Benkő feleséget keres című műsor főszereplőjével, Benkő Dániellel operál, aki biztatás nélkül is bátran az asszonyok alá nyúl. A lantművészből lett faszharcos szerint nem kellene 16-os karika a műsorra, ugyanis szerinte már egy 12 éves lány is ivarérett.

Megállás nélkül szivárognak ki a botrányos, éles adásból kivágott műsorrészletek, hangfelvételek, titkos képek az RTL Klub-tól. Van, amin Fábry Sándor mondja meg a tutit a katolikus egyházról, olyan is akad, amin István Dániel alázza a celebeket, és van köztük olyan is, amin Benkő Dániel, a lantművészből lett médiabohóc fogdossa a műsorába bekerült jelentkezők egyikét. Ugyan az adásban nem lesz benne az utóbb említett videó, a csatorna honlapján megtekinthető lesz. Benkő Dániel a Velvetnek elmondta, az interneten megjelenő részletek úgyis azokat fogják érdekelni, akik már szexuálisan érettek. Őket pedig fel kell világosítani.

A tangát is lehúzta

Tény, hogy az RTL Klub a legbevállalósabb médiaszereplőt választotta a Gáspár Győző napi csatáját váltó műsor arcának. Ha másutt nem, hát a Celeb vagyok, ments ki innen dzsungelrealityben meggyőződhettek arról a nézők, Benkő nem fogja vissza ösztöneit. A hétfői napilapokszerint erre számíthatunk a Benkő feleséget keres című műsorban is, amiben a médiabohóccá lett lantművész a plátói szerelmen túlmozdulva a fizikai kontaktust is keresi a versenyzőkkel.

Az első forgatási napon a tizenhat versenyző egyike sztriptízzel próbálta levenni a lábáról a lantművészből faszművésszé lett Benkő Dánielt – írja a Blikk -, aki annyira lázba jött, hogy le is húzta a tangát a 28 éves Benkőné-jelöltről. Rényi Ádám, az RTL Klub kommunikációs igazgatója a lapnak úgy nyilatkozott, bizonyos részeket kivágtak az adásból, mert nem ítélték képernyőképesnek, de ezek az adás után megtekinthetőek lesznek a csatorna honlapján. „Valóban elérhetők lesznek a kimaradt és esetenként botrányos jelenetek az interneten mindenki számára. Mi az interneten – a Velvethez hasonlóan – ezt az 'iskolát' képviseljük" - nyilatkozta Rényi a Velvetnek. A Bors szerint Benkő egy másik versenyzőhöz is közelebb került: a 46 éves asszonnyal előbb csak csókolózott, majd a ruhája alá nyúlt, hogy feltérképezze a helyzetet.

A tizenkét éves lányok már ivarérettek

Benkő Dániel a Velvetnek elmondta, a szerkesztők nem kérték arra, hogy fogja vissza magát a forgatás során, így mindent beleadott. Benkő arról is beszámolt, szíve szerint megvétózná a 16-os korhatárt. „Nem igazán értek egyet ezekkel a 16-os, 18-as karikákkal, mert meddig gyerek valaki? Egy 12 éves lány már ivarérett, egy 16 éves fiú pedig az életének duzzadó teljében van, és rettentően érdekli az erotika. Nem hiszem, hogy pont ebben a fogékony korszakban kellene őket eltiltani, sokkal inkább hagyni kellene, hogy begyűjtsék az információkat. De amit megtiltunk, ami tabu, az kivált egy extra érdeklődést, amitől a gyerek – aki egyébként már nem gyerek – tiltott gyümölcsként kezeli a dolgokat, és nem megfelelően reagál rájuk.”

„Amikor érzi, akkor nézze. Amíg nincs jelen a szexuális érdeklődés, addig úgyis teljesen mindegy, hogy mit mutat a gyereknek, az nem fog érdeklődni. Abban a pillanatban, hogy elkezdi foglalkoztatni, már nem lehet tőle eltiltani, tudja meg teljes egészében, merre meddig. Egy majomcsaládban mindenki szeme előtt történnek ezek a dolgok, ezért nem születnek meg az aberrációk.” - mondta Benkő Dániel.