Nyáron történt szakítása után három héttel Freire Szilvia már egy másik pasiba vot szerelmes, akiről sokáig csak annyit lehetett tudni, hogy boldoggá teszi a szépségkirálynőt. A Királynő győztese most a juj.hu-nak engedett némi betekintést magánéletébe. Nem sokat, de annyit igen, hogy megtudjuk, románcuk egy újságcikkel kezdődött, amit a férfi írt róla.

Az idei királynő választással szinte egy időben, öt év után szakított pasijával a tavalyi győztes, Freire Szilvia, akit ennek kapcsán még júniusban interjúvoltak meg az RTL Klub Reggeli című műsorában. „Szomorú dolog, mert megszoktuk egymást, hiszen elég sokáig voltunk együtt, de igazából ellaposodott a kapcsolat, más lett az érdeklődési körünk” – nyilatkozta Freire, aki annak idején azt is kijelentette, nem tervez a közeljövőben újabb párkapcsolatot kialakítani.

Ennek ellenére három héttel később már egy friss szerelemtől volt hangos a sajtó, bár a szépségkirálynő új pasijáról nem sokat lehetett tudni – blogjából is csak annyi derült ki, hogy a férfit Sebestyénnek hívják, első randevújuk Bécsben volt, bejárták együtt Rómát és már Las Vegasban is voltak.

A juj. hu riportere legutóbb egy edzőteremben csípte el Freirét, akiről fél perc után kiderült, hogy Zimány Lindával szemben neki nincsen szponzorált műkörme és fodrásza sem. A pár mondatos női csacsogás után viszont végül a magánéletére terelődött a szó, és noha arról is keveset beszélt, elcsábításának történetét azért megosztotta a nézőkkel. Kiderült, hogy az új szerelem teljesen váratlanul jött, és egy munkakapcsolat során alakult ki:

„Ő borszakértő és újságíró is egyben, és van egy állandó rovata, aminek a keretében minden hónapban elmegy egy ismert emberrel egy adott borászathoz, és az ő személyén keresztül mutatja be az adott borászatnak a borait" – mesélte Freire megismerkedésük történetét. "Az egyik hónapban én voltam a kiválasztott, és akkor ismerkedtünk meg. Sokáig nem is kommunikáltunk és nem találkoztunk, hanem amikor kijött a magazin, mondta, hogy meg tudom nézni egy kiállításon. Épp arra jártam egy barátnőmmel és odamentem és megnéztem azt a cikket. Végül az egy ilyen hosszú beszélgetésbe torkollott és sok-sok órát töltöttük el ezzel aznap este.”

A Királynő tavalyi győztesét azonban szobára nem lehet vinni. Legalábbis, mint mondta: szerinte. „Ennyire egyszerűek azért nem vagyunk” – tette hozzá.