horoszkóp

Liptai ezúttal vizesen pózol a Playboy címlapon

bry
2009.10.30. 09:12 Módosítva: 2009-10-30 09:12:20
A műsorvezetőről még egy bőrt lehúzott a Playboy magazin. Liptai, akinek a hárommilliós fizetésében a második lapszám is benne volt, nem készített újabb fotósorozatot, csupán kiválogatták a merészebbnek ítélt darabokat. Az eddig nem látott felvételeket azonban nem Liptai Claudia pózai, hanem valószínűleg a víz és a már korábban is megmutatott dominapálca miatt ítélték túl erotikusnak. Az új lapszámhoz már nem járt akkora felhajtás, mint a múltkorihoz.

Ahogy azt már a hónap közepén sejteni lehetett, a novemberi Playboy címlapján is Liptai Claudiát láthatjuk. Ebben a számban azonban nem új környezetben mutatja meg meztelen testét a műsorvezető, csupán az eddig túl merésznek titulált képekből kapunk egy adagot. Elvileg ezek azok a felvételek, melyeket túl merésznek ítélt meg Liptai, pedig a pózok változatlanok, igazából a dominapálca se új, csupán a vizes fotók jelentenek újdonságot.

Liptai – akiről a magazin ezzel a számmal már a második bőrt húzza le – az új fotók alapján nem mutat magából többet, mint azt eddig tette, ugyanúgy a szilikontól dagadó kebleit tekinthetjük meg. Az újdonság mindössze annyi, hogy Liptai Claudiát ezúttal vizesen is megtekinthetjük.

Fotó: PLAYBOY
Fotó: PLAYBOY

Szerencsénkre az előző számhoz generált óriási felhajtás elmaradt, így nem tudhatunk meg olyan hasznos információkat, hogy a műsorvezető nem tartja magát mintaanyának, arról sem kell újabb történeteket olvasnunk, hogy összejött-e a fotózáson szintén résztvevő Nunez Martinnal vagy sem, de a melle eredetiségéről sem kell újabb híreket hallgatni.

Persze a 36 éves híresség – aki hiába adott el sok Playboyt rongyos hárommillióért, még sincs egy súlycsoportban Zalatnay Saroltával – továbbra is szem előtt marad. Hiszen a válása körüli hercehurcák még nem értek véget, ráadásul az a pletyka járja, saját valóságshowt kap, mely egy tanyán játszódik majd. Bár tekintve a TV2 utóbbi szériáját, nem valószínű, hogy nézettségi rekordokat döntöget majd a gumicsizmás Liptai Claudia, ha egyáltalán képernyőre kerül az új show.