A műsorvezetőről még egy bőrt lehúzott a Playboy magazin. Liptai, akinek a hárommilliós fizetésében a második lapszám is benne volt, nem készített újabb fotósorozatot, csupán kiválogatták a merészebbnek ítélt darabokat. Az eddig nem látott felvételeket azonban nem Liptai Claudia pózai, hanem valószínűleg a víz és a már korábban is megmutatott dominapálca miatt ítélték túl erotikusnak. Az új lapszámhoz már nem járt akkora felhajtás, mint a múltkorihoz.

Ahogy azt már a hónap közepén sejteni lehetett, a novemberi Playboy címlapján is Liptai Claudiát láthatjuk. Ebben a számban azonban nem új környezetben mutatja meg meztelen testét a műsorvezető, csupán az eddig túl merésznek titulált képekből kapunk egy adagot. Elvileg ezek azok a felvételek, melyeket túl merésznek ítélt meg Liptai, pedig a pózok változatlanok, igazából a dominapálca se új, csupán a vizes fotók jelentenek újdonságot.

Liptai – akiről a magazin ezzel a számmal már a második bőrt húzza le – az új fotók alapján nem mutat magából többet, mint azt eddig tette, ugyanúgy a szilikontól dagadó kebleit tekinthetjük meg. Az újdonság mindössze annyi, hogy Liptai Claudiát ezúttal vizesen is megtekinthetjük.

Szerencsénkre az előző számhoz generált óriási felhajtás elmaradt, így nem tudhatunk meg olyan hasznos információkat, hogy a műsorvezető nem tartja magát mintaanyának, arról sem kell újabb történeteket olvasnunk, hogy összejött-e a fotózáson szintén résztvevő Nunez Martinnal vagy sem, de a melle eredetiségéről sem kell újabb híreket hallgatni.

Persze a 36 éves híresség – aki hiába adott el sok Playboyt rongyos hárommillióért, még sincs egy súlycsoportban Zalatnay Saroltával – továbbra is szem előtt marad. Hiszen a válása körüli hercehurcák még nem értek véget, ráadásul az a pletyka járja, saját valóságshowt kap, mely egy tanyán játszódik majd. Bár tekintve a TV2 utóbbi szériáját, nem valószínű, hogy nézettségi rekordokat döntöget majd a gumicsizmás Liptai Claudia, ha egyáltalán képernyőre kerül az új show.