A visszavonult showman teljesen rendben lévőnek tartja, hogy Benkő Dánielt sem piszkálják a feleségkereső műsorban látható medence miatt. De akkor miért bántják őt a nem létező luxusautói miatt? Győzike duzzog, amiért szerinte úgy játszanak vele, mint egy gyerekkel.

Gáspár Győző elismerte a Velvetnek, van APEH tartozása, azonban szerinte sem ez, sem a pontos összeg nem tartozik másra. Azt pedig végképp nem érti, miért foglalkoznak még mindig azzal, hogy három évvel ezelőtt a Győzike Show keretein belül használt egy luxusautót, vagy azzal, hogy egy szalonban odaáll egy autó mellé.

A Ferrari és a Lamborghini mellett pózoló showmanről három éve készültek fényképek, azonban a Blikk mégis ezekkel a fotókkal illusztrálja a Gáspár Győző luxuséletéről és adótartozásáról szóló cikkét. A családfő elismerte, valóban van adótartozásuk, azonban szerinte ez nem tartozik másokra. Ezt természetesen ezt kifizeti majd, azonban az az ő dolga, ezt hogyan intézi. „Ezek a képek 3-4 éve készültek, azért vannak fenn az oldalon, hogy a rajongók le tudják tölteni” - mondta Gáspár.

Kifejtette, a napilap állításával ellentétben nem áll a háza udvarán egyetlen luxusautó sem, mindössze egy kétéves Citroën Xsara Picasso van a birtokában. „Bárcsak lennének luxuskocsijaim, de nincsenek. Ha volna saját Lamborghinim, mutogatnám” – mondta el a Velvetnek Gáspár, aki szerint azért, mert valakinek ilyenje van, nem kellene piszkálni. Hiszen Benkő Dánielt sem piszkálják a feleségkereső műsorában látott medence miatt.

Ráadásul a Gáspár-család nem is keresi a nyilvánosságot, hiszen mióta bejelentették, nem kívánnak szerepelni, még a vetítésekre szóló meghívásokat is elutasítják. Helyette Gáspár Győző koporsókkal üzletel, Gáspár Bea sminkesnek készül – most éppen a Nógrád Szépe indulóin mutatja be tudását -, két gyerekük, Virág és Evelyn pedig iskolába járnak. „Nem tudnak elfelejteni, unom, hogy úgy játszanak velem, mint egy gyerekkel” - mondta Gáspár, aki nem érti, miért foglalkozik még mindig vele a Blikk, pláne úgy, hogy olyanokat írnak róla, ami nem is valós.