A Csillag születik versenyzői nem úszták meg problémák nélkül a szombati élő adást. A Big Family tagjának szúrt sebét egy nézőtérről lerángatott orvos látta el.

A Csillag Születik szombati első elődöntőjének élő adása nem ment zökkenőmentesen, számítógépes hiba miatt nem tudták összesíteni a pontokat, a Big Family egyik versenyzője megszúrta magát egy karddal, Enzsöl Gyula repülőgépe pedig meghibásodott, Hernádi Judit véletlen 10 pontot adott.

Az adás első részében leginkább elborzasztó látványnak lehettünk tanúi, a Soldiers Crew egyik tagja feldobta fejére csapattársát, majd ott pörgette, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Aztán megjelent a színpadon a Big Family, ahol a család kigyúrtabb tagjait babakocsiban tolták be a színpadra. Ezen persze még túl lehetett volna lépni, hiszen a tetovált, kigyúrt arcok is lehetnek humorosak, azonban amikor az egyikük hátára rádobtak egy nagyjából 250 kilós traktorkereket, nem tudtuk, sírjunk-e vagy nevessünk.

Az a bizonyos kard

Az elsőre is ijesztő kardot a mellkasnak támasztó, és azzal fémet hajlító Big Family-tag megsérült, és vérző mellkassal volt kénytelen tudomásul venni, lepontozták az előadásukat. Miután lementek a színpadról, természetesen orvosi ellátásban részesült – az idősödő doktor urat lerángatták a nézőtérről –, de ez sem segített teljesen, hiszen frissen összevérzett felsőben jelent meg a műsor végén.

A nemrég 12 kilótól megszabaduló Eőry Viki, aki egy Björk által is feldolgozott dalt adott elő, a benne rejtőző kettősség kifejezése érdekében pink tüllruhában és flitteres tornacipőben. A zsűri, bár próbált rajta fogást találni, nem igazán sikerült, hiszen a 12 éves lánynak mindenre megvolt a válasza.

Az újabb koreográfiát bemutató Csikó Szabolcs után Inzsöl Gyula repülőgépe megadta magát, köszönhetően egy csillogó szalagnak, és a Timesz Girls egyik tagja kificamította a térdét.

Eőri Viki és kettőssége

A többi fellépőt nem érte semmilyen balszerencse, azonban a műsor számítógépes rendszere megadta magát, és a pontösszesítés nem sikerült hibátlanul, hacsak Csikós Szabolcs nem kapott direkt két helyezést, bár ezt az ötletet természetesen elvetjük. Az eredményhirdetés ezután már zökkenőmentes volt, a továbbjutásnak örülhetett Csikós Szabolcs, a freestyler Veres Robi vagyis MC DC, aki – a kapkodó operatőröket elnézve – tényleg a helyszínen választotta ki áldozatait, a Strokes és a korábban Megasztárral is megpróbálkozó Horváth Tamás.