A műsorvezetőből lett újságíró autójába a Jászainál kéredzkedett be egy jól szituált férfi. A kétperces út alatt kiderült, hogy a francia származású Mike Angelo pornószínészt engedte maga mellé az anyósülésre. Steiner megosztotta az élményt a Velvettel: szerinte egy pornós szállítása éppen olyan, mint egy nagymama átsegítése a zebrán.

“Nagyon vices dolog történt. A Jászainál leintett egy fiú, hogy
vigyem el a Nyugatihoz, majd a kocsiban közölte, hogy ő Mike Angelo, pornósztár!” – osztott meg szokásához híven mindennapjaiból egy röpke sztorit Steiner Kristóf az egyik közösségi oldalon. A Viva Tv egykori műsorvezetője mindezek után persze bizonyosságot akart, hogy valóban egy felnőtt filmekben szereplő színészt furikázott, ezért a férfi neve alapján felkutatta őt az interneten. Mint kiderült, a utasa valóban az a francia származású Angelo, akinek arcára még a legszakavatottabb pornórajongók sem biztos, hogy ismerősként tekintenek, lévén, hogy a legtöbb filmjében inkább csak az alsótestére fókuszál a kamera.

“Úgy esett, hogy éppen a Vígszínház mellett kanyarodtam a körútra, amikor egy jókiállású fiatalember ugrott a kocsim elé. Valahogy üvöltött róla, hogy nem magyar” – számolt be bővebben az esetről a Velvetnek Steiner. “Éppen az egyik török étteremből jött ki, és eléggé alulöltözött volt a fagyos időhöz. Francia akcentussal megkérdezte, hogy elvinném -e a "Njügati"-ig. Természetesen igent mondtam, mert tényleg durván hideg volt, és nem volt rajta kabát. A kocsiban megkérdeztem, hogy mi járatban Budapesten, mire közölte, hogy pornósztár, és itt forgat. Erre nem nagyon tudtam mást mondani, mint hogy: "Ó!". Ezek után udvariasan bemutatkozott. Az este során rákerestem a Mike Angelo névre az interneten, és kiderült, hogy egy pornó Oscarra jelölt francia alfahímet szállítottam a kocsimban kerek két percen át.”

Steiner – aki a napokban mutatja be könyvét – bevallotta, már többször előfordult vele, hogy férfi stopolót engedett maga mellé az autójába. Mint mondta, ebben az esetben sem egy szexuális, hanem szociális aktusról volt szó. “Ha nő, gyerek, nagypapa, vagy kutya lett volna, akinek szüksége van rám ebben a helyzetben, ugyanúgy segítek neki. Nagyon gyakran viszek állatorvoshoz utcán hagyott beteg állatot, akár galambot is. Szerintem egy pornósztár elszállítása a Nyugatihoz éppen olyan, mint egy nagymama átsegítése a zebrán."

Az újságíróvá avanzsálódott műsorvezető számára egyébként cseppet sem volt meglepő, hogy nem ismerte meg a szakmájában igencsak felkapott pornószínészt: “Egy darab pornófilmem van otthon, de az úgy nevezett Yaoi, azaz japán animációs film, manga stílusban rajzolt szexfilm."