A műsorvezető nem járt még a Mokka castingján, és csak akkor próbálja meg, ha minden út bezárul a rádiózás előtt. Ez most nem így van, elhalmozták őket ajánlatokkal, de még nem beszélhet róluk. Azért ha minden kötél szakad marad a képernyő.

Bochkor Gábort telefonon értük utol, hogy megkérdezzük tőle, mit szól hozzá, hogy ő kerül a Mokka műsorvezetői székébe, Azurák Csaba helyére. A rádiós lapunknak elmondta, maga is borzasztóan meglepődött a híren, pláne azon, hogy egyáltalán címlapra kerülhetett.

Meglepett Bochkor, meglepett TV2

"Én vagyok a legjobban meglepve" - kezdi a Velvetnek. - "Nem jártam a TV2-nél, nem szerepeltem semmilyen válogatáson, bár tény, hogy a Blikktől felhívtak, mit szólnék hozzá. Mondtam nekik is, hogy most hallom először, erre mondták, hogy akkor számítsak rá, hogy hívni fognak. A véleményem amúgy nem változott: elgondolkodnék rajta, de valójában egyáltalán nem érkezett ilyen irányú megkeresés."

Magyar Rita, a TV2 sajtósa nem erősítette meg és nem cáfolta a Blikk információját.

Ha nincs ló...

Ki legyen Liptai Claudia párja?

Bochkor Gábor szerint az ő elsődleges szerelme továbbra is a rádiózás. "Ha tényleg nem lenne esélyünk folytatni tovább a rádióban, akkor talán elgondolkoznék a váltáson" - mondta. - "De hiszek benne, hogy folytatni fogjuk. Részletekről egyelőre nem beszélhetek, és nem is tudok, mert túl sokféle dolog merült fel. Nagyon meglepődtünk mennyi helyről kerestek meg minket ebben a témában, már csak ezért sem tudok egyelőre mit mondani."

A Velvet információ szerint a Mokkás castingot mindezidáig még tényleg nem tartották meg, de nem sokára sor fog rá kerülni, és akkor feltehetően nemcsak Bochkor Gábort, hanem Friderikusz Sándort és Pachmann Pétert is meghallgatja a csatorna, sok más jelentkezővel egyetemben.