Nem sok olyan pasi lehet, aki ne akarta volna egyszer úgy jó alaposan feltérképezni Pamela Anderson domborzatát, vagy csak egy pillanatra is tenyérbe próbálni Scarlett Johansson vagy Jessica Biel melleit. Voltak, akiknek ez összejött, ráadásul a kamerák előtt.

Igazán hiánypótló összeállítást találtunk a Manofest.com-nak köszönhetően, akik a filmes- és tévéprodukcióknál oly ritka lényegi pillanatokat válogatták ki. Mert hát miből él Pamela Anderson, ha nem abból, hogy a világ férfinépessége arról álmodik, milyen lehetne kézbekapni a melleit? Mit emlegetnek azonnal aggódva, ha Scarlett Johansson fogyókúrázni kezd? És mitől lehet Jessica Biel lófogakkal is szexszimbólum? Kiválogattuk a lényeget.

A hazánkban méltán ismeretlen Katharine McPhee az amerikai tévézés sokoldalú jelensége, az „énekesnő, modell, színésznő és tévés személyiség” melleiről az összeállítás válogatói szerint „fél Hollywoodban az a pletyka járta, hogy sípolnak is, ha megnyomják őket”. Ez alapján McPhee molnáranikói képességekkel rendelkezhet, mindenesetre úgy döntött, Tyra Banks Showjában vág vissza a kétkedőknek. Az alábbi videón megnézhetik, hogyan:

Sandra Bullock Jimmy Fallonnal ökörködve szenvedett rajtaütésszerű ellenőrzést az 2005-ös MTV Movie Awards díjátadón. A Manofest szerint ez nagyjából az egyetlen izgalmas dolog, amire – az egyébként komikusként meghatározott – Fallon egész pályafutása alatt képes volt; hát ja, nekik nincs Benkő Dánielük.

A szintén főleg vígjátátékokból ismert Jon Lovitz is egy díjátadón, az 1995-ös American Comedy Awardson feledkezett meg magáról, ő Jamie Lee Curtis bal mellét vizsgálta meg „Egyszerűen nem tehettem mást!!” mentegetőzéssel. Az akkoriban még egyértelműen dögös Curtis visszavágója stílusosan alpári: egy mozdulattal ellenőrzi a Lovitzra gyakorolt hatását. Persze tegyük hozzá, az egész jelenet épp annyira tűnik spontánnak, mint Bruno pucér segge Eminem arcán.

Az itthon leginkább talán a Will és Grace című tévésorozatból ismert Debra Messing színésznő jelenete talán a legkevésbé erotikus, ám annál hosszasabb versenyszám a mezőnyben, igazából talán csöcsörészésnek se mondható. Messing Grace szerepében, mélyen dekoltált ruhában indulna randizni, mikor az asszisztensét játszó Megan Mullally gondosan eligazgatja. Mindenét.Alaposan. Hosszasan. Nagyon. El is röhögik.

Pamela Baywatch Anderson természetesen nem maradhat ki egy ilyen összeállításból, az ő sorsa a beszédes nevű Andy Dick által teljesedett be a Comedy Central celeb-alázós The Roast című showjában. Dick Anderson plasztikai sebészét játszotta el, alaposan ellenőrizve páciense állagát. A sziklavonulatként domboruló szörnymellek fogdosása így ránézésre inkább bizarr, mint erotikus élmény lehet, de mivel Dick a jelenet végén sem mozdul el Anderson mögül, nem fogjuk megtudni, ő melyik érzést élhette át.

Scarlett Johansson szintén egy vörös szőnyeges eseményen futott Isaac Mizrahi, a köztudottan meleg divattervező kezei közé. Mizrahi a 2006-os Golden Globe díjátadóra érkező hírességeket kapta el mikrofonjával, Johansson esetében azonban a kezét is használta. Johansson később elmondta: teljesen meglepetésszerűen érte a dolog, iszonyúan zavarbajött és nem is tudta, hogyan reagáljon. A tévékommentátorok, Ryan Seacrest és Debbie Matenopoulos annyit azért feltételeznek, egy ilyen húzást egy köztudottan heteró pasi nem úszott volna meg ennyivel.

Adam Sandler a Férj és férj című vígjátékban tűzoltót alakít, aki bizonyos örökösödési ügyből kifolyólag vállalja, hogy papíron élettársi kapcsolatra lép legjobb haverjával. A két meggyőződéses heteró haver aztán kénytelen eljátszani a boldog meleg párt, amit nehezíthet, ha közben Jessica Biel egyenesen felszólítja szegény álmeleget csöcsörészésre.