horoszkóp

Jennifer Love Hewitt rúdtánccal dobja fel a Szellemekkel suttogót

2009.11.08. 19:19
A színésznőt nem zavarja, hogy pár éve nagy feneke miatt tramplizták le, tévésorozatának egyik epizódjában bevállalt egy rúdtánc-jelenetet. Testdublőr nélkül.

A Tudom, mit tettél tavaly nyáron című thrillerben feltűnt Jennifer Love Hewittet a hazai közönség mostanság leginkább a Szellemekkel suttogó című tévésorozatból ismerheti, ahol a régiségboltos Melinda Gordon szerepében nyugalmat nem találó holtak üzeneteit tolmácsolja. A sorozat új szériájában a misztikát némi erotikával is felütik.

A sorozatban - melynek Hewitt nem csak főszereplője, de producere is - az erotika eddig kimerült a színésznő hálóinges dekoltázsában. Októberben azonban már elterjedt a hír, hogy Hewitt rúdtáncórákra jár Encinóban, a sorozat e heti új epizódjában pedig már látható is volt az eredmény:

Hewitt az 5. évad hetedik, Devil's Bargain (Alku az ördöggel) című részében ad számot róla, mit tanult egy hónap alatt. Ebben a részben egy sztriptíztáncosnő szeretne mindenáron tudatni valamit a túlvilágról, és ezt valami oknál fogva nem tudja másképp megoldani, csak ha kölcsönveszi a szemérmes régiségboltos testét, aki így egyszer csak egy bár színpadán, rúdon pörögve találja magát. Ezt a részt a sorozat operatőre, James Chressanthis rendezte, aki igazán elégedett volt Hewittnek a rúdon nyújtott akrobatikus teljesítményével.

Nyilván a rendező operatőri múltjának köszönhető, hogy a jelenet ügyes bevilágítása miatt nem látszik, pontosan mekkora is mostanság az a fenék, amelynek nagysága pár éve akkora vihart kavart a celebnők körében. A botrányt a TMZ hírblog keltette, akik a színésznő fürdőruhás fotóit a színésznő első ismert filmjéből kölcsönvett "Tudjuk, mit ettél tavaly nyáron, Jennifer: mindent!" kommenttel postolták oldalukra. Az emígy nagyseggűnek titulált Hewittet fél Hollywood védelmébe vette, kolléganői felháborodva fejtették ki, mennyire szemét dolog egy nőt a külseje alapján megítélni, és milyen borzasztó, hogy a világ mégis ebbe az irányba halad. Hát igen, és ez csakis most, Hewitt fenekével kezdődött.