Tíz, nagyjából aktív popzenészt szedtünk össze, elsősorban azért, hogy önök eldönthessék, melyikük a legszexibb, hiszen mindannyian gyúrnak erre a szerepre. Bár akadnak köztük, akik némaságba burkolóztak egy időre, reméljük (vagy nem), hogy ez csak átmenet és nemsokára újra hallhatjuk és láthatjuk őket. Nos? Megasztárok és a többiek.

Ádok Zoli

A nagy hisztériát keltett Eurovíziós Dalfesztiválon végül csekély sikerrel elindult Ádokzolival konkrétan annyira semmi nem történik, hogy saját honlapját is május harmincadikán frissítette utoljára, de aztán észbekaphatott, mert most már fent látható rajta, hogy mit alakított a legújabb Csillag Születikben. Ráadásul popkarrierjét azért hanyagolhatja, mert sok főszerepet játszik a Madách Színházban. Régebben feltűnt a Vacsoracsatában, tehát az RTL Klubnak eszébe jutott, hogy ők szülték meg őt csillagnak, nyilván nem véletlenül mostanában. Azért állítólag iszonyatosan dolgozik, hiszen írt egy új nótát. Mi meg nem a munkásságát pontoztatjuk önökkel, hanem a testét. Szexi vagy sem?

adoknagy

Fekete Dávid

Listánk esetlegesen egyetlen kakukktojás résztvevője az exmegás, aki állítólag rendmániás és újra összejött régi barátnőjével. Ő is zenészként tengeti napjait, máskülönben nem kerülhetett volna fel a listára ugye. Feketének annak idején nem mást, mint a hi-he-tet-len Király Viktort kellett volna legyőznie, akkor nem sikerült neki, ám azóta elég sok víz lefolyt a Dunán, a kis Fekete is kigyúrta magát, lehet hogy önöket meg tudja győzni.

SCS 4135

Iván

Klipje alapján kicsit hezitáltunk, hogy ez az Ivan egész véletlenül nem maga Ádok Zoli-e, de többen állítják hogy nem, így kénytelenek vagyunk hinni nekik. Mindezek ellenére túl sokat róla se hallani - bár év elején volt valami hiszti Medveczky Ilonával - az Ivan.hu-n pedig csak Ivan községét találtuk, ami mellesleg idén 775 éves. Szóval így utólag bevallva lehet, hogy már túl öregek vagyunk és egészen más Vivás srácok rohangálnak a köztudatban, de azért reméljük, hogy szegény Ivannak vannak még rajongói. Vagy legalább a talán szexi hátsójának.

ivan

Király Viktor

Azért is érdemes Megasztár győztesnek lenni, mert akkor legalább csekélyke esélye van, hogy írni fognak rólad később is a lapok. Mondjuk például olyanokat, hogy a testvére hozta össze a csajával, vagy hogy a szövegírója a neki írt dalszövegek után jól fel is hagy a dalfirkálással. A lányok besikongatták a Király fiút a Megasztár döntőjébe, de lehet, hogy csak azért mert van egy ikertestvére, így két szexi Királyért is lehet rajongai. Már ha önök szexinek érzik, ugye.

kiralyviktor 14

Krisz Rudi

Az utolsó hírünk ugyan 2008 nyaráról származik az énekesről, akkor éppen szakított, de nagyon egyéb sajtóorgánumokban sem jelenik meg. Olyannyira nem, hogy saját honlapja is ebben az időszakban frissült utoljára, tehát könnyen elképzelhető, hogy már visszavonult és nem is popsztár többé. Ettől függetlenül azért lehetnek még rajongói, ők most örülhetnek és jól megszavazhatják szexinek, hátha attól újra ihletet kap és csinál egy új albumot, vagy valamit.

sajto 2

Mark

Markról (vagy Márkról, ki tudja ezt követni) is csak annyit lehet mostanában hallani, hogy balhék vannak az Eurovíziós Dalfesztivál körül, meg hogy ő végül nem megy, azt jó napot. Ennek ellenére találtunk egy Tabu Tévés videót, amiben Mark tényleg nem mond semmit, csak hogy idén jól nyaralt, keresi a társát, és hogy rengeteget lépett fel a nyáron. Ez utóbbinak mondjuk örülünk, mert akkor ezek szerint ő még praktizál, már éppen kezdünk elszomorodni, hogy a tini popbálványok egyike se húzza két évnél tovább. Mondjuk, végül is a New Kids On The Block is egész hamar lecsengett.

Mark 04

Mester Tamás

Mester Tamás abban a szerencsés helyzetben van, hogy már több generáció kedvence lehetett, hiszen ő az egyetlen, aki mondhatni évtizedek óta a pályán van, hol így, hol úgy. Legutóbb nem zenei munkásságával, hanem azzal a brékinggel került címlapokra, hogy jár Szorcsik Viktóriával, amit az érintett hölgy nem annyira, de Mester tagadott. A sztoriról amúgy azóta se hallottunk, így lehet, hogy tényleg csak moziba járnak. Mindenesetre ha Szorcsiknak tetszik, hátha önök is úgy érzik van benne valami ellenállhatatlan. Ha igen, legyen ő a befutó!

2-mestert

Puskás Peti

Micsoda szerencse, hogy volt egy (Mit egy! Négy!) Megasztárunk, most aztán jöhetnek dögivel a szexi fiatal fiúkák, akik mikrofont ragadnak. Puskás Petit is feltettük a listára, pedig igazán nehéz volt dönteni közte, Torres Dani, vagy mondjuk Palcsó Tomi között, de a kényszer nagy úr, mi pedig Puskást raktuk be, hiszen ő játszott szappanoperában is. Ráadásul nem is olyan régen nyilatkozott arról, hogy mennyire kedveli a munkahelyi szexet, így ő különösen érdekes falat lehet, és bár a nyáron becsajozni látták, valószinűleg az csak egy futó kaland lehetett. Hát van-e ennél szexibb dolog a világon?

01-puskas peter

SP

Egy ideig azt gondoltuk, hogy felér a liliomtiprással ide sorolni SP-t, de aztán láttuk, hogy már 1988-ban is élt, úgyhogy akkor mégsem. Ráadásul Zimány Linda is volt állítólag a csaja, bár ezt hajlamosak vagyunk nem elhinni, sőt röhögni is hajlamosak vagyunk rajta. De ennek ellenére minden kétséget kizáróan SP nagy, nagy közimádatnak örvend, és ha ön most egy tinilány, akkor nyilván legalább is sejti miről van szó. Ha nem az, persze nem, de azért még eldöntheti, hogy szexi-e a srác vagy sem.

02-sp

Sugár Berci

A bevallottan meleg Sugár Berci sokkal szimpatikusabb, amióta bevallottan meleg, mondjuk hogy ez milyen hatással van a fiatal lányokból álló rajongótáborára azt nem tudjuk. Mindenesetre idén új lemezt is kiadott, ami előrelépés sok más, a listán található celebbel ellentétben, nyilván más kérdés, hogy kinek hogy tetszik az új album. Viszont amiért Sugár Bercinek a listán kell lennie az az, hogy ő legalább tényleg jóképű, ráadásul mit ad isten, popzenét is játszik. Így tegye mindenki félre az előítéleteit, és szavazzon pusztán a látvány alapján.

klip 055-3