A playmate sztriptízelve vetkőzik, egy nővel leszbicsókot vált, majd lehúzza az operatőr sliccét a szexvideónak szánt kisfilmben, amiben épp csak szex nincs. A netre frissen felkerült műre egyelőre nem találtunk magyarázatot, valószínűleg reklámozna valamit, de még nem derül ki, hogy mit. A későbbiekben sejthetően további részek várhatóak, de tuti biztos, hogy valódi szex azokban sem lesz.

Carmen Electráról a NucleonForce.com weboldalon látható egy videó, mely elsőre kiszivárgott amatőr szexvideónak tűnik, de csak elsőre. Végignézve ugyanis a filmet, melyen az egykori playmate - jelenleg a KoRn-gitáros Rob Patterson menyasszonya - előbb egy ismeretlen barnához kerül közel, majd a leszbicsókjukat megörökítő operatőrhöz, kiderül, hogy bár a filmet úgy forgatták, hogy szexvideónak látsszon, valójában még csak egy mellbimbót se mutat. Valódi szex egyáltalán nincs benne, viszont az se derül ki, hogy akkor viszont milyen célt szolgál, úgyhogy egyelőre nem sok értelme van, hacsak nem gerillakampány-vírusvideó, melyből később további részletek is várhatóak.

A videón Carmen Electra és barátnője eleinte még ruhában billegnek, miután azonban előkerül egy üveg pezsgő, a ruháik is elég alaposan megfogyatkoznak. A playmate melltartóban és bugyiban kerül az ágyba barna partnernőjével együtt, akivel leszbikus előjátéknak tűnő műsort adnak elő, végén csókkal. A műleszbi-múltja mellett rúdtáncos gyakorlattal is rendelkező Electra ezután még lejt egy erotikus táncot, majd lehúzza az operatőrként is tevékenykedő férfi sliccét, de orális szex helyett itt vágás következik. A következő képeken Electra már az ágyban fekvő férfin lovagol - az amerikai nem-korhatáros filmekből ismert, takaróval álcázós módszerrel, apropó, ismer bárki is olyat, aki a valóságban is így szexel? -, miközben barna hajú társnője a kamera felé indul és kikapcsolja.

Ennek az egésznek egyelőre nem sok értelme van, hiszen a felvétel teljesen nyilvánvaló módon eleve a köz számára készült, szex híján nem lehet szexvideó, a reklámokból pedig általában ki szokott derülni, mit is próbálnak promotálni. Egyelőre az tűnik valószínűnek, hogy a videó talán a Nucleonforce reklámozását szolgálja, bár az oldalon egyelőre csupán ez az egy felvétel található, és az sem derül ki, mi lesz majd rajta. Mondjuk a szlogent (Minden csaj a miénk) elnézve nem kizárt, hogy nem ez lesz az utolsó erotikus kisfilm a honlapon.