A pankrátort ellenfele egyetlen ütéssel padlóra küldte, ráadásul saját showja promotálása közben. Hogan szerintünk picit túlzásbavitte a vérzést, de persze azért elhisszük, hogy így volt. Hisz erről szól a pankráció.

Hulk Hogan minden pankrátorok legcelebebbje legújabb bunyós turnéját promotálta Ausztráliában, ami a Hulkmania: Let the battle begin! (Hulkmánia: Kezdődjék a csata!) címet viseli. Már csak ezért is nehéz elképzelni, hogy véletlenül épp a sajtótájékoztatón esett neki ellenfele, Ric "The Nature Boy" Flair, egyik legnagyobb riválisa, aki ki is ütötte a nála minden irányban jóval nagyobb Hogant. A hivatalos verzió szerint legalábbis ez történt, így:

Flair ráadásul nemcsak megütötte Hogant, hanem még olyasmiket is a fejéhez vágott, hogy (ex)neje olyan undorítóan néz ki, hogy a születési bizonyítványa egy bocsánatkérő levél egy kotongyártó cégtől - írja a radaronline.com. Bárhogy is néz ki Linda Hogan, mindenesetre egy huszonéves csődört újított be magának a tavalyi válás után, főleg, hogy vonzerejét most már sikeresen növeli az elvált férjéről legombolt tartásdíjjal.

Ütni, de nagyot

Az ütést a csúnya rivális - aki mellesleg a játék legunfairebb versenyzőjeként reklámoznak - imidzsének megfelelően arra a pillanatra időzítette, mikor Hogan elfordult, ekkor egy igen olcsó húzással kvázi lecsapta ellenfelét. Hogan eldőlt mint egy krumpliszsák, és elég sokáig feküdt is a földön, a kamera látószögén kívül, mielőtt összeszedték biztonsági emberei, tehát akár arra is jutott idő, hogy összekenjék művérrel. A kamera mindeközben ráadásul a már szintén nem fiatal (60 éves) riválist videózta, amint hepciáskodva nekivetkőzik és újabb ütésekkel igyekszik eljutni az agonizáló Hoganhoz. De hát pont erről szól a pankrációnak mondott színjáték: harciasan vérző férfiak hergelik és ütik egymást a legnagyobb körültekintéssel kivitelezett koreográfia szerint, természetesen spontánnak tűnve. Épp, mint itt a videón.

Ön szerint kamu volt a pofon?

Mit ad isten, a végén nem felejtik el megemlíteni, hogy az 56 éves Hogannak hamarosan lesz lehetősége visszavágni a november huszonnegyedikén kezdődő melbourne-i játékokon.