Bár Görög Zita mostanában inkább gyermekeivel akar foglalkozni műsorvezetés helyett, és kamunak érzi, ha modellként pózol, egy pénteki divatbemutatón mégis visszatért a kifutóra. A kétgyermekes híresség Kovács Ágival és Brózik Klárával egy olyan kollekció darabjait mutatta be, amit Szász Endre képzőművész ihletett.

Hat év után ismét visszatért a kifutóra Görög Zita, aki múlt héten a Sugarbird Szász Endre munkái által inspirált kollekciójának bemutatóján vonult végig a közönség előtt – derült ki egy sajtóközleményből. A kétgyermekes modell az utóbbi pár évben inkább műsorvezetőként kereste a kenyerét. Legutóbb például a Nagy étteremalakítás című műsorban láthattuk viszont, majd májusban bejelentette, hogy két évre búcsút int a képernyőnek és a filmvászonnak, mert a forgatások miatt nem tudna elég időt tölteni gyermekeivel. Ráadásul manapság nincsenek olyan műsorok, amiben szívesen szerepelne. „Vagy túl komoly hangvételűek, vagy pedig annyira ostobák, hogy nem szívesen adnám hozzájuk a nevemet" – nyilatkozta Görög Zita. Pár héttel korábban pedig azt is elárulta, hogy kamunak érzi, ha modellként pózol.

A Zimány Lindát, Dukai Reginát, Bódi Slyvit és Horváth Évát is foglalkoztató ruházati márka divatbemutatóján fellépett a Jóban Rosszban színésznője, Brózik Klára is, aki számára kissé furcsa volt, hogy most a külső adottságait figyelték az emberek, és tulajdonképpen egy eszköz volt, hiszen az est főszereplői a ruhák voltak. „Tudom, a színészi munkában is egy eszköz az ember valaminek a közvetítésére, de ott a léleknek is szerepe van. Jó kaland volt ez a bemutató, de nem váltanék szakmát” – nyilatkozta a színésznő, aki örül, hogy kipróbálhatta magát egy másik területen, az pedig egy külön plusz, hogy Szász Endre művészetét is kedveli.

Brózik egy korábbi interjújában kifejtette, hogy nem tartja magát egy tipikus cicababának, és szerinte a férfimagazinokban helyette inkább a modelleknek kellene vetkőzni. „Kerestek meg már férfimagazintól – nem a nyuszistól, egy másiktól -, de nem hiszem, hogy mutogatnom kéne magam, mert erre ott vannak a gyönyörű modell lányok. Nekem nem az a dolgom, hogy szép legyek, tökéletes legyen a testem, én egy színész vagyok” – tette hozzá.

A kifutón szintén végigvonuló Kovács Ági számára a legnagyobb kihívást a magas sarkú cipőben való járkálás jelentette. „Az elején nagyon furcsa volt, de belerázódtam a dologba. A magas sarkú cipő kihívást jelentett, de gyakoroltam benne a járást és így szerencsére a kifutón nem volt baj” – nyilatkozta az olimpiai bajnok úszónőnk, aki számára azért nem állnak annyira távol a promóciós események. Igaz, a Nike Budapest Félmaraton sajtótájékoztatóján futócipőben kellett bizonyítania.