A Holland's Got Talent zsűritagja, és a 60-as, 70-es, 80-es évek népszerű holland énekesnője, Patricia Paay hatvanévesen harmadszorra is levetkőzik a Playboynak, ezzel beállítva a legidősebb Playmate rekordját. A holland Cini magyar változatára 6 évet ver, a világ legidősebb Playmate-jére meg ötöt.

A decemberi holland Playboy címlapján a hatvanéves Patricia Paay látható, aki ezzel a vetkőzéssel elnyerte a legidősebb címlaplánynak járó címet, amit korábban az ötvenöt évesen vetkőző Terry Moore színésznő tartott, még 1984-ből.

Paay jelenleg a Holland's Got Talent zsűrijének egyik tagja, egyébként a 60-as, 70-es, 80-as évek holland popzenéjének egyik népszerű előadója, ezzel a vetkőzéssel nagyjából a holland Zalatnay Cinivé vált. Alapvető különbség van viszont Paay és Zalatnay között. A holland énekesnő állítólag nem plasztikáztatta a testét, mindene eredeti.

"A mellei, a feneke, a lába, semmi sem mű rajta, talán csak a körmei" - nyilatkozta a képeket készítő fotós, Philip Riches egy közleményben. "Csodálatos, különlegesen jó teste van. Annyira nyitott, és rengeteg energiája van. A fotózás végén én voltam az, aki fáradt volt" - tette hozzá.  Dlisteden csak annyit írnak Paayról, hogy úgy néz ki, mintha Lindsay Lohan kishúga lenne.

Paay úgy nyilatkozott a képekről, hogy igényesek lettek, és mindent megmutat rajtuk. Erről ön is megbizonyosodhat, az elkészült sorozat néhány képét itt meg tudja nézni. A lista alján láthatók.

Az énekesnőtől egyáltalán nem áll távol a vetkőzés, a mostani címlapja a harmadik, amit elvállalt a magazinnak. Legelőször 1984-ben szerepelt a Playboy címlapján.

A hatvanas évek közepétől kezdve van jelen a holland popkultúrában, eddig több mint negyven kislemezt adott ki. Szólókarrierje mellett fontos szerepe volt a Stars on 45 nevű formációban, ahol népszerű slágereket énekelt fel, amiket aztán a kornak megfelelő diszkós stilusban remixeltek.

A Playboynak vetkőző idősödő hírességek közül Zalatnay, Paay és Terry Moore mellett érdemes még megemlíteni a nemrég elhunyt Farrah Fawcettet, aki 1995 decemberében, 47 évesen szerepelt a Playboyban. Ez a lapszám lett az 1990-es évek legjobban fogyó száma.