Bár a profi golfjátékos összetört egy tűzcsapot is, mielőtt fának ütközött városi terepjárójával, az újabb fejleményekből úgy tűnik, az arcán lévő sérüléseket előtte, egy házastársi vita keretében szerezte. A TMZ infói szerint a nej azért tépte meg a golfost, mert arra gyanakodott, viszonya van egy másik nővel. Woods egy "Kobe Speciallel" akart bocsánatot kérni tőle.

A profi golfbajnok Tiger Woods péntek délután floridai otthona mellett szenvedett autóbalesetet: elsodort egy tűzcsapot, majd egy fának csapódva parkolt le SUV-jával. Az első sztoriverzió szerint a balesetet egy erősen túlfűtött hangulatú házastársi vita előzte meg, de a nej, aki látta a balesetet, visszament a házba egy golfütőért, és annak segítségével próbálta kiszabadítani férjét a roncsból. A TMZ azonban a Windermere-i rendőrhivataltól úgy tudja, az asszony, Elin Nordegren megváltoztatta a vallomását.

Ennek részletei egyelőre nem ismertek, de a hírportál szerint szó sincs benne olyasmiről, hogy vissza kellett volna mennie azért a golfütőért, és hogy segítő szándékkal vette volna magához. Ezzel szemben újabb és újabb részletek derülnek ki az incidensről, amelyek alapján úgy tűnik, Woods a sérüléseit nem is a balesetben szerezte.

Neje golfütővel támadt rá

A TMZ szerint a helyszínelők nem találtak vérnyomokat a kocsiban, ami arra utal, hogy a sportoló korábban szenvedhette el az arcán lévő karmolásokat. A portál Woods egy ismerősét is megtalálta, aki azt állítja, telefonon beszélt a bajnokkal, és Woods elmesélte neki, az imént csúnyán összevesztek a nejével. Erin Nordegren a National Enquirer pénteki sztorija miatt támadt férjére, aki a lap szerint megcsalta őt egy Rachel Uchitel nevű nővel. Az elfajuló vita során Nordgren összekarmolta Woods arcát, majd miután a sportoló elhagyta a házat és kocsiba ült,  mielőtt elhajthatott volna, a dühös nej kezében egy golfütővel utolérte és ütni kezdte a kocsit. Woods ekkor csapta el a tűzcsapot és kenődött fel egy fára - állítja a haver. A rendőrség vasárnap fogja kihallgatni a feleket - írja a TMZ.

Woods és a svéd modell 2003-ban ismerkedett meg, két évvel később összeházasodtak, és idén februárban született meg második gyerekük. A nő, akivel Woodsot hírbe hozták, eddig csak röviden szólalt meg a médiának, szűkszavúan annyit nyilatkozva, hogy ez az egész "baromság", illetve később a New York Daily Newsnak egész mondatban is leszögezte: "Semmiféle kapcsolatban nem állok Tigerrel, a lapnak nyilatkozó nők hazudnak".

A gyémánt mindig jó érv

Woods a telefonbeszélgetésben arra is célzott a havernak, hogy az asszony megnyugtatására "azt hiszem, el kéne ugorjak a Zalesba egy Kobe Specialért". A haver nem értette, mit takar ez, de Woods megmagyarázta: "Egy házat az ujjára". Ezzel Kobe Bryant 2003-as bocsánatkérésére célzott, amikor a sportoló egy 4 millió dolláros gyémántgyűrűvel lepte meg nejét egy héttel azután, hogy egy coloradói hotel női alkalmazottjának vallomása alapján vádat emeltek ellene nemi erőszakért. Bryant a ház árába kerülő vallomásában csak annyit tudott felhozni: nem volt az erőszak, mindenki saját akaratából tette, amit tett; ezután peren kívüli megegyezéssel elsikálták az ügyet. Tekintve, hogy Woods 2008-ban a világ legjobban fizetett profi sportolója volt, neki vélhetően akár egy egész lakótömbre is telik.