Gesztesi Károly már feldíszítette az iszonyatosan nagy házát, és igazi fenyőt vesz az idén is. A gyerekei a főpróbán jelen voltak, mindenki meghatódott. Hogy Liptaival együtt karácsonyoznak-e vagy sem, az magánügy. A szappanopera tovább folytatódik.

Együtt töltitek a szentestét? – kérdezte a Tabu TV riportere. Ez a magánügyünk – mondta Gesztesi Károly, aki viszont arról szívesen mesélt a kamerának, hogy idén sem műfenyőt szerez be, hanem igazit. Az alibi kérdésekre természetesen ennél jóval bővebben válaszolt, így megtudhattuk, hogy már feldíszítette a házát – ami nem kicsi -, és pont nála volt az összes gyereke, amikor főpróbát tartott. „Ez csak egy előjáték, elfújtam a gyertyákat, le is kapcsoltam a villanyokat.”

Gesztesi Károly legutóbb Liptai Claudiáról egy délutáni műsorban mesélt. Akkor Joshi Bharatnak azt állította, nem fog együtt karácsonyozni utolsó, regisztrált családjával. A nyilvános vallomást követően állítólag felszabadult, így képes az újrakezdésre, immár negyedszer is. Bár arra is utalt a színész, hogy neki még mindig könnyebb, mint Panka édesanyjának, hiszen Liptai most kezd először felépíteni valamit ismét az alapoktól.