A tengerentúlon kisebb felháborodást keltett az a rövid videó, amit Miley Cyrus énekesnő posztolt, és az látható rajta, hogy egy koncertje után a backstage-ben a kilencéves húga Akon Smack that című számát énekli. A szám sztriptíztáncosokról szól, Cyrus a húgát seggrázós táncolásra biztatja éneklés közben.

A 17 éves Miley Cyrus némi felháborodást okozott azzal, hogy az oldalán posztolt egy videót a kilencéves húgáról, aki éppen egy sztriptíztáncosokról szóló, nem kifejezetten gyerekeknek szóló számot énekel - írja a Femalefirst.

Akon Smack that című száma arról szól többek között, hogy az előadóra milyen sztriptízbárokban, hogyan másznak rá a táncoslányok. A szám éneklése közben a kilencéves Noah Cyrus seggrázós, erotikus táncot lejtő nőkhöz illő mozdulatokat is bemutat az őt körülvevő közönség örömére.

A Zimbio.com-on megjegyzik, nem ez az első alkalom, hogy néhányan elkezdtek aggódni azért, mert Noah Cyrus esetleg túl gyorsan nő fel. Miley Cyrus húga a Teen Choice Awardon a beszámolók szerint túlságosan érdeklődött a rúdtáncolásra is alkalmas rúd iránt. Később a halloweeni jelmezét tartották túlságosan kihívónak egy kilencéveshez képest.

Noah Cyrus, amikor éppen nem a túlzottan aggódó erkölcsös amerikaiak kedélyeit borzolja, akkor testvéréhez hasonlóan a Disney Channel alkalmazásában áll. Szerepelt a Hannah Montana show néhány epizódjában, jelenleg az áprilisban indult Noie & Ems Show-t csinálja. Egyelőre csak tévés szereplésekkel foglalkozik, de testvére popzenei sikerei hatására ő is tervezi, hogy énekesnőként is kipróbálja magát.