A GQ magazin hozta eddig a legtöbb hírességet a címlapján általában valamilyen erotikus, de nem meztelen fotóval. Az elmúlt tíz év 120 címlapja közül kiválasztották a 11 kedvencüket.

Lindsay Lohantől kezdve, Megan Foxon át, Charlize Theronig a legtöbb híresség pózolt az elmúlt tíz évben a GQ magazin címlapján. A hírek szerint ennek a lapnak sikerül a legtöbb hírességről fotósorozatot készítenie.

A magazin az utóbbi tíz év 120 címlapja közül kiválasztotta a tizenegy kedvencét, amelyeket most meg is tekinthet. A képeken láthatjuk a 2004-ben még teljesen egészségesen kinéző Lindsay Lohant, a néhány éve még egyáltalán nem piszkafa Angelina Jolie-t, sőt az azóta nagyjából teljesen eltűnt Jessica Albát is.

A GQ magazin 1931 óta működik, eredetlieg Gentlemen's Quarterly volt a neve és negyedévente jelentkező férfiaknak szóló divatmagazin volt. Mára kicsit átalakult, havilap lett belőle, és továbbra is a férfiaknak szól, de a divat mellett helyet kapnak benne az aligruhás nők is.

A felmérések szerint a lap olvasóinak több mint hetven százaléka férfi, nagy részük egyedülálló. Az újsághoz kötik a metroszexualitás térhódítását az utóbbi időben, sőt részben a szó elterjesztését is. Eddig 17 országban jelent meg a magazin országspecifikus verziója, hozzánk legközelebb a román GQ-t lehet megvenni.