Zalatnay Sarolta a Queen gitárosára vágyik, annak ellenére, hogy a pasi még a nevére sem emlékszik. Persze, ha ő nem jön össze, jöhet egy másik, jómódú pasi is.

Zalatnay Sarolta 25 éve odavan a Queen gitárosáért, Brian May-ért. Ez persze nem újdonság, de az énekesnő most a Tabu Tv riporterének azt is elmondta, hogy szívesen hozzá is menne a brit zenészhez.

A 62 éves Zalatnay azt állítja, hogy azóta ismeri a gitárost, amióta 1986-ban a Queen budapesti fellépésén együtt buliztak. Ezután állítólag gyakran találkoztak Londonban, és May még leveleket is írt neki. Ehhez képest Brian May-nek fogalma sincs arról, hogy ki az a Zalatnay.

Mindez persze nem fontos, a lényeg, hogy az énekesnő imádja May-t, és hisz abban a jóslatban, miszerint pont ilyen lesz a férje. "Megjósolták, hogy az én párom zenész, tudós, elvált ember, az én korosztályom és tök jó arc. Brian is ilyen. Ha eljön az idő a házasságra, akkor azt úgyis mindenki megtudja, de ő biztosan jól a fejemre csapna, hiszen pont az ellenkezője, mint amilyen én vagyok. Ő nem szeret beszélni, Ő nem szereti a sajtót és az élete igazán csak a zene körül forog." - mondja az ezotériában jártas énekesnő.

Persze Zalatnay azt sem bánja, ha a brit gitáros nem jön össze, de egy jómódú férjet vagy társat azért szívesen bevállalna.