A szépségkirálynő, miután kipróbált egy zombiölős játékot, elmondta, szerinte nem okolhatók kifejezetten az agresszív játékok az erőszak egyre nagyobb elterjedéséért. Serdült Orsolya arról is beszámolt, ős sosem agresszív senkivel, csak akkor lesz feszült, ha éhes vagy, ha nem hagyják enni. Persze ilyenkor sem kezd nyilvános tombolásba, inkább visszavonul a fürdőszobába puffogni.

VV Anettel és Serdült Orsolyával a juj.hu készített riportot, melyből kiderült, mind a ketten szeretik a horrorfilmeket, de ha megnéznek egyet, utána mindig rettegnek. A két szőke azt is elmesélte, kipróbálták a zombiölős játékokat, melyekben nem sok sikert arattak.

Serdült azt is elmondta, szerinte manapság már csak agresszióval találkozik az ember, de szerinte nem lehet a gyilkosságok okaként a véres filmeket és játékokat megjelölni. Elmondása szerint szinte sosem agresszív, csupán akkor, ha éhes vagy, ha nem hagyják enni.

A Miss World Hungary cím tulajdonosa, aki volt olyan bátor, hogy odaintegessen David Beckhamnek, elmondta, ha esetleg idegesebb is a kelleténél, akkor sem tombol nyilvánosan, inkább magában letudja a dolgokat. „Bemegyek a fürdőszobába és csúnyákat mondok magamban, de másokkal nem szoktam agresszív lenni” – nyilatkozta Serdült, akivel azért már az is megesett, hogy beleütött idegességében a falba.