A műsorvezető-producer Budaörsön parkolt szabálytalanul, és pechjére a Velvet egyik olvasója mobiltelefonjával megörökítette az esetet. Hajdú nem tagad, de mint mondja, mindössze 1-2 percre ugrott be egy garancialevelet érvényesíteni - nem hiszi, hogy ez idő alatt bárkinek is hátránya származott volna a figyelmetlenségéből.

„Hajdú Péter rokkant lett?” – ezzel a költői kérdéssel fordult hozzánk hamvas 75 nevű feljelentőnk, aki december 29-én koradélután a budaörsi Media Markt parkolójában lett figyelmes a műsorvezetőre. Hajdú Péter az első rokkantaknak fenntartott helyre parkolt, annak ellenére, hogy a Velvet olvasója sérülés nyomát nem fedezett fel rajta, és abban is biztos, hogy fogyatékkal élőt sem szállított a gépkocsiban. „Nem kell ennél beszédesebb momentum ahhoz, hogy az ember valódi énjét felfedje” – jegyezte meg hamvas 75, aki az esetről fotót készített, és akinek személyes üzenetét is továbbítjuk Hajdú felé: „Reméljük, sosem kell majd okkal a rokkant parkolóba állnod, Péter!”

Természetesen telefonon megkerestük a történet főszereplőjét, és elújságoltuk neki olvasónk aggodalmát az egészsége felett. A műsorvezető nem cáfolta az információt, állítása szerint viszont csak most tudatosult benne, hogy nem a megfelelő helyre állt be: „Valóban előfordulhatott, hogy rokkantaknak fenntartott helyre parkoltam, igazából erre nem is figyeltem oda. Be kellett szaladnom 1-2 percre egy garancialevelet érvényesíteni, ám mivel 6-8 szabad hely is volt abban a sorban, ez idő alatt nem hiszem, hogy bárkinek is hátránya származhatott a figyelmetlenségemből” - nyilakozta.