Amy Winehouse

Az énekesnő a drogok és az alkohol után a plasztikáztatásra kapott rá, ennek köszönhetően pedig megműttette száját, orrát és a mellét. Ez utóbbi, vagyis az új melle bemutatását pedig igazán látványosan intézte. Amy Winehouse a Q zenei díjátadón jelent meg először új kebleivel, és nem teketóriázott teljes egészében a világ elé tárta az őt elinte nagyon is zavaró dinnyéket.

 

Debreczeni Zita

A fotósi babérokra törő Debreczeni Zita ugyan messze nem mutat magából annyit, mint a többi versenyző, azonban hazánk képviselőjeként méltónak bizonyult az év legjobb villantásának címére. Persze azt továbbra is fenntartjuk, jobban oda kellene tennie magát, ha fel akarja venni a versenyt a külföldi konkurenciával.

Donatella Versace

A divattervező topless napozása minden bizonnyal az év egyik legdurvább eseménye, így nem meglepő, ha mi ismét megemlékezünk róla. Donatella Versace testét már bikiniben is elég sokkoló volt látni, azonban amikor St. Bartson napozott félmeztelenül, valószínűleg sokakban megállt az ütő.

versace

Jordan

Katie Prcie, művésznevén Jordan folyamatban lévő válásakor mutatta meg gigantikus méretű melleit - melyeket azóta megnagyobbíttatott - egy spanyol hotel medencéjénél. Jordan éppen egy romantikus hétvégét töltött el férje utódjával, a transzvesztita ketrecharcossal, Alex Reiddel, és a három gyerekes anyukát nem zavarta különösebben, hogy a lesifotósok félmeztelenül kapták lencsevégre.

jordan

Kate Moss

A modell a 2009-es év során számos alkalommal villantott, összeállításunkba így volt miből válogatni. Végül úgy döntöttünk, Kate Moss márciusi villantását állítjuk csatába, hiszen a modell ruháját, melyet az angol milliárdos, Philip Green születésnapja alkalmából vett fel, egyenesen villantásra tervezték. Moss ruhája ugyanis amikor megpróbált észrevétlenül távozni az estről, szinte automatikusan szétnyílt, és ezzel közszemlére tette viselője mellét.

 

Nicole Scherzinger

A Pussycat Dolls énekesnője a márciusi amszterdami koncertjén villantott egy irgalmatlan méretű mellbimbót. Lewis Hamilton csaja valószínűleg észre sem vette, mi történt vele, és tovább folytatta koncertjét. Mi mindenesetre most már tökéletesen értjük, miért nem tesz eleget egyetlen vetkőzős felkérésnek sem.

 

scherzinger

Nicolette Scheridan

A Született feleségek című sorozatból kiírt színésznő sajnos nem sajátította el karrierje során az autóból villantás nélküli kiszállás művészetét. Nicollette Sheridan márciusban érkezett meg egy hollywoodi étteremhez, és a kocsiból kiszállva megmutatta, ő is a teljes szőrtelenítés híve.

sheridan

Pamela Anderson

A playmate modellkedésre adta a fejét, amivel önmagában még nem is lett volna semmi baj, ha a bemutatón nem buggyan ki a melle a ruhájából. Pamela Anderson éppen a tervező, Vivienne Westwood oldalán sétált végig a kifutón, amikor ruházati baleset áldozata lett, és mindenki megnézhette az extrém formájú mellbimbóját. Szerencsére a vetkőzésben jártas Anderson remekül kezelte a helyzetet, gyorsan eltakarta a kiszabadult keblét, és nem esett senkinek sem komolyabb baja.

 

Nézzen képeket Anderson villantásáról!