Villantással zárta 2009 utolsó napját Lady Gaga, aki ezúttal nem a művészet jegyében tette közszemlére bájait. A mellét törölközővel takaró énekesnőt a miami-i Fontaineableau Hotel erkélyén kapták lencsevégre a lesifotósok, miközben egy férfi bújt mögé. A 23 éves Lady Gaga az erkélyre is változatos outfitekben lépett: majdnem-meztelen és fehérneműs képek is készültek róla.

Két fellépése is volt Lady Gagának december utolsó napján: a James L. Knight Center-beli előadása után a Fontaineableau Hotelbe várták, ahová több híresség - köztük Chris Brown és Akon - is elutazott, hogy lássa az énekesnőt. Lady Gaga 13 outfitet vitt magával a koncertekre, de ezekből mindössze a parókát mutatta be a Fontaineableau Hotel erkélyén, amikor a lesifotósok lekapták.

Lady Gaga mögé bújt az ismeretlen pasi

A magát törölközővel takaró, majd fehérneműbe öltözött Lady Gagáról még a koncertek előtt készültek a képek – írja a RadarOnline. Az újság felhívta a figyelmet az énekesnő bal válla fölött kikandikáló hajra, ami – persze sosem lehet tudni, de - nagy valószínűséggel egy férfihez tartozik, akinek kilétére azóta sem derült fény. Annál inkább a bugyijára, amiből kiderül, borotválja mufffját.

A 23 éves Lady Gaga meztelenkedése egyébként valószínűleg már senkit sem lep meg. Legutóbb közeli barátja,Kanye West tartotta a karjaiban anyaszült meztelenül egy fotó kedvéért, szeptemberben a japán Vogue Hommes bondage-témájú számában szerepelt, de pózolt már bolyhokkal takarva, és csillagrendszerrel ékesítve is, pedig neki aztán tényleg nincs feltűnési viszketegsége.

A Stefani Joanne Angelina Germanotta néven anyakönyvezett Lady Gaga népszerűségét talán semmi sem bizonyítja jobban annál, hogy kezd visszavenni a hülyébbnél hülyébb nyilatkozataiból, mostanában ugyanis sem a nemi szervéről, sem a benne rejlő meleg pasiról nem hallottunk. Nem úgy a DJ Lobsterdust által készített NirGaga című mixről, amiben a DJ a Nirvana Smells Like Teen Spiritjét ötvözte Lady Gaga Poker Face című számával.