A Forma 1-es pilóta és a Pussycat Dolls énekesnője, Nicole Scherzinger közleményben tudatta, kapcsolatuk helyett inkább a karrierjükre koncentrálnak. Persze azért továbbra is nagyon jó barátok maradnak, nyilván ha a karrier mellett marad rá idejük.

A Forma 1-es pilóta, Lewis Hamilton, és a Pussycat Dolls énekesnője, Nicole Scherzinger közleményben tudatták, véget ért közel kétéves kapcsolatuk - írja a The Sun. A 25 éves Hamilton és a nála 6 évvel idősebb barátnője közösen döntöttek úgy, hogy véget vetnek kapcsolatuknak. „Úgy határoztak, külön utakon folytatják. Mindketten teljes mértékben a karrierjükre szeretnének koncentrálni, és közeli barátok maradnak” – tudatta egy közleményben a sajtósuk.

Hamiltonnak idén párkapcsolat nélkül is lesz elég baja, hiszen nagy vetélytársa, Michael Schumacher visszatér, a jelenlegi világbajnok Jenson Button pedig a csapattársa lesz. Scherzinger szintén elfoglalt, együttese, a Pussycat Dolls mellett a szólókarrierjét szeretné építgetni, és még színésznőként is ki szeretné próbálni magát.

A pár 2007-ben találkozott az MTV Europe díjátadón, kapcsolatuk elég viharosnak mondható, hiszen az egyik pillanatban Scherzinger még dalt írt szerelméhez, és gyereket akart tőle, míg nem sokkal később már ideiglenes szakításukról számolhattunk be. Ráadásul az énekesnő kifejezetten utálja a Forma 1-es pilóta vezetési stílusát, és Hamilton sem arról volt híres, hogy hagyja a volán mögé ülni barátnőjét - igaz, ezt biztonsági okokból tette.

Mindenesetre egy dologban tökéletesen egyetértettek, a szex egyiküknél sem szerepelt az első helyen, hiszen Nicole Scherzinger szerint a zene a fontosabb, míg Hamilton számára a győzelem áll az első helyen.