Több médiasztárnak nevezett nőneművel is lefeküdt már a TV2 legújabb felfedezettje, akit Fekete Pákó utódjaként tartanak számon. Mike Big B-nek a juj.hu riportere rögtönzött nyelvórát tartott, és kiderült, hogy a rappernek nehézségei akadnak a szűzhártyával.

Magyar barátnője van, és már több celebbel is lefeküdt a TV2 által felfedezett elefántcsontparti rapper, akit Fekete Pákó utódjaként is emlegetnek – ez derült ki a juj.hu videós anyagából. A huszonhárom éves Mike Big B öt éve él Magyarországon, és az Áll az alkuban debütált a képernyőn.

A műsornak köszönhetően már meg is kereste egy cég, akik fantáziát látnak a zenéjében, és a hírek szerint sikerült is megállapodniuk. Big B tehát még ki tudja, meddig boldogítja a magyar közönséget, ráadásul véleménye szerint nem is elég Pákó és ő ebbe a tízmilliós országba, mint médiasztár, hanem körülbelül tíz kellene fekete celebből. A TV2 egyelőre nem újított beújabb afrikair, hanem legfrissebb felfedezettjükkel nyomják tele a műsoraikat: a zenész már a Hal a tortánban is szerepet kapott.

Az interjú alatt szóba került többek között az is, hogy Big B feküdt-e már le magyar médiasztárnak nevezett nőneművel, amire a rapper nagy nehezen, de végül csak válaszolt: természetesen igen, sokkal. De a nevüket nem volt hajlandó elárulni.

Az események innentől kezdve nem túl meglepő fordulatot vettek - lévén Fekete Pákónak is hosszú időbe tellett, míg képes volt ékezetek használatával nyilatkozni, a riporter a szűzhártya szót próbálta elismételtetni Big B-vel egy rögtönzött nyelvtanfolyam keretén belül. Sikertelenül. Az idézeteket a rappertől ebben a cikkben amúgy nem véletlenül mellőztük, számunkra meg ez a feladat tűnt megvalósíthatatlannak. Még szerencse, hogy a videóból a nyilatkozat fele érthető.