Levetkőzött a Big Brother-villában Donald Trump hatvanéves exneje

2010.01.20. 22:11 Módosítva: 2010.01.20. 22:11
A hatvanéves Ivana Trump is szerepel a Celebrity Big Brotherben, ahol a résztvevők nemrég azt a feladatot kapták, hogy rajzolják le vagy fessék meg fehérneműre vetkőzött lakótársaikat. Donald Trump volt neje természetesen nem a festő csoportba került, hanem a vetkőzőbe.

A milliárdos Donald Trump volt nejét is beválogatták a Celebrity Big Brother utolsónak mondott szériájába, és nem kellett sokat várni arra, hogy kicsit többet lássunk belőle mint szeretnénk. Hétfőn ugyanis azt a feladatot kapták a lakók, hogy le kell rajzolniuk, illetve festeniük a nekik pózoló modelleket, akik természetesen szintén a versenyzők közül kerültek ki – számolt be róla a USMagazine.

Az utóbbi szerepet a hatvanéves híresség, valamint a glamour modellként ismert Nicola Tappenden kapta meg, utóbbi egyébként 43 évvel fiatalabb az előbbinél. A feladat kedvéért mindketten fehérneműre vetkőztek, és így álltak modellt a lakótársaiknak. Míg Tappenden az egyik oszlopot támasztotta, addig Ivana Trump hason fekve helyezkedett el egy kanapén. A BB-rajzóráról készült felvételek természetesen azonnal felkerültek a netre, de egyelőre nem váltottak ki akkora riadalmat, mint az állítólagos Donatella Versace bikinis képei.

Trumpnétól nem áll távol, hogy hosszasan pózoljon, hiszen fénykorában modellként is dolgozott. A cseh származású egykori síbajnoknő egyébként inkább viharos szerelmi élete révén került be a köztudatba. Ivana Trump összesen négyszer ment férjhez. Először egyik gyermekkori barátjával mondta ki a boldogító igent, és mivel a férfi kanadai állampolgár volt, így 1975-ben kiköltözött hozzá. Nem sokkal később elvált, és Montrealból New Yorkba költözött, ahol sikeresen összeismerkedett Donald Trumppal, vagyis második férjével. Házasságukból három gyermek született; közülük talán lányuk, Ivanka a legismertebb, aki egyébként pár hónapja ment férjhez.

A válás meglehetősen viharosra sikeredett, és csak Ivana Trump édesapjának a halála után sikerült pontot tenni az ügy végére. A per vége után nem sokkal hozzáment Riccardo Mazzucchellihez, akivel már nem tudták megünnepelni a második házassági évfordulójukat, mert inkább külön utakon folytatták tovább. A szakítás ebben az esetben sem volt egyszerű, mert a férfi megszegte a házassági szerződés titoktartási kötelezettségről szóló pontját, így Trump búcsúzóul kiadós pert is akasztott a nyakába.

Ivana Trumpnak furcsa módon ezután sem lett elege a házasság intézményéből, és 2008-ban örök hűséget esküdött a nála 24 évvel fiatalabb Rossano Rubicondinak. Az esküvőre összesen 400 vendéget hívtak meg, és körülbelül 3 millió dollárba került, ami utólag óriási pénzkidobásnak bizonyult, mivel a nász csak pár hónapig tartott. A most 60 éves híresség persze már megtalálta exférje utódját John-David Dery, egy 22 éves francia modell személyében. Legutóbb akkor hallhattunk róla, amikor a maga is háromgyerekes anya egy repülőjáraton kiakadt pár hangoskodó gyerek miatt, és végül rendőrök szállították el.