Brad Pitt és Angelina Jolie sokadszorra szakítottak állítólagosan a napokban, és egyelőre sem a szakítást, sem annak cáfolatát nem erősítették meg. Annyi bizonyos, hogy a pletykák szerint egy harmadik fél miatt ment szét a pár, a szóbakerült harmadik fél, egy nyelvtanár azonban vadul cáfol. Persze ezúttal is felmerült a szokásos harmadik fél: Jennifer Aniston, bár ő a napokban épp Gerard Butlerrel viselkedett sokatmondóan.

Brad Pitt és Angelina Jolie állítólag a napokban szakítottak, immár sokadszorra, sőt a sztorit közlő News of the World szerint már a 322 millió dolláros vagyon elosztásán dolgoznak. A lap azt is tudni véli, hogy a szakítás Jolie hűtlensége miatt történt, aki egy nyelvtanárral csalta meg Pitter, és ez legalább egy eredeti fordulat az eddigiekhez képest, amikor mindig Pitt exnejét, Jennifer Anistont vették elő.

A nyelvtanár alacsony és öreg egy ilyen kalandhoz

A jelenlegi forgatókönyv szerint Jolie a Salt című filmjének forgatása alatt szobára vitte a New York-i Waldorf-Astoria hotelben az egyik nyelvtanárt aközül az öt közül, akik a megfelelő orosz dialektus elsajátításában segítettek neki a filmhez. A szálló egyik alkalmazottja egy magas, jóképű, sötét hajú férfiról sztorizott a lapoknak, akiben Howard Samuelsohn nevű nyelvtanárát vélték azonosítani, ő azonban a News of the World cikke után kézzel-lábbal tiltakozott. "168 centi vagyok, 51 éves, és sosem voltam a Waldorfban. Szeretném, ha valaki kimondaná: ez a történet egy nagy baromság" - méltatlankodott a RadarOnline.com-nak.

Samuelsohn egyben az egész szakmát is megvédte: "Biztos vagyok benne, hogy nem nyelvtanárról van szó! Ha van is valaki, biztos nem nyelvtanár! A mi munkánk nagyon sok diszkréciót igényel. Ha ilyen dolgokat csinálnánk, nem kapnánk többé munkát" - mondta Samuelsohn.

Az egész történetben tehát az első konkrétum egy cáfolat, és bár a hivatalos csatornákon a történet nem is létezik, a pletykagyárosokat elég rendesen lázba hozta. Persze azért maga Jolie is kellőképp megalapozta az egészet azzal, amikor pár hete azt nyilatkozta, a hűség nem minden egy kapcsolatban.

Pitt unalmas és mérgező

A Sawfnak nyilatkozó ismeretlen mintha a Jolie-Pitt-pár árnyéka lenne, olyan részletességgel számolt be az életükről, illetve kapcsolatuk végnapjairól. A szemtanú a párt először a manhattani Alto étteremben látta, és már akkor is látszott, hogy nincs rendben köztük minden. Pitték többek között Alec Baldwin társaságában vacsoráztak, elfogyasztva öt üveg bort, sőt "kettő vöröset, kettő fehéret és egy olasz desszertbort", pontosít az informátor. Miután a vacsoravendégek távoztak, Pitt és Jolie egyedül maradtak és a beszámoló szerint a kapcsolatukról beszélgettek. "Vágni lehetett a feszültséget, Pitt kis híján elsírta magát" - számol be a forrás, hozzátéve, Jolie "mérgezőnek" nevezte Pittet, majd még azt is a fejéhez vágta, hogy unalmas.

A mindent tudó ismeretlen szerint - akit leginkább egy fedora-kalapos, ballonkabátos, pipázó, esetleg szivarozó informátorként tudunk elképzelni -, a pár annyira elhidegült egymástól, hogy már igyekszenek Los Angeles-i otthonukban is kerülik egymást, ha pedig szállodában szállnak meg, akkor is külön szobában alszanak. Az informátor itt is kitér italfogyasztási szokásaikra: Pitt ilyenkor állítólag a bárban sörözget egyedül, órákig sms-ezgetve, míg Jolie fehér borral érzéstelenít a lakosztályában. Amennyiben az egész vendéglős, egymást utálós, szétköltözős történet csak kitaláció, akkor is kénytelenek vagyunk legalább azt elismerni, hogy az ismeretlen árnyéknak meglehetősen élénk és alapos képzelete van.

Ugyanakkor a People-nek egy másik szemtanú azt állította, ő január elején a Le Perigord étteremben látta a párt turbékolni: "Ránézésre is látszott, hogy szerettek volna egy kicsit kettesben kimozdulni, és hogy ne zavarják őket. Jó volt látni, mennyire szeretik egymást".

Persze Aniston is előkerült

A hűtlenség persze nem csak Angelina Jolie oldaláról jött elő. Ahogy szinte minden alkalommal, amikor a páros állítólag szakít, most is felmerül Brad Pitt exneje, Jennifer Aniston neve. Ez alkalommal a Daily Maily szedte össze, hogy az egykori pár miért jön majd össze. Röviden: Pitt családja még mindig Anistont preferálja, több közös ingatlannal is rendelkeznek, és Aniston Pitt óta nem igazán talált magának partnert. Ráadásul néhány héttel ezelőtt Jolie állítólag meg is pofozta barátját, merthogy  titokban exnejével mert találkozni.