A 62 éves énekesnő új barátra talált, akit talán nem neki és Klapka Györgynek kell eltartania. Mary Zsuzsi azért kifejtette, nem haragszik exeire, mivel a mérlegek ilyet nem szoktak. Valamint szerinte az ő korosztálya igenis legyen bátor, és merjenek fiatalabb pasikkal járni.

Mary Zsuzsi tiszta vizet öntött a pohárba, elmondta, Tamás nevű barátjával már fél éve csak barátok, hiába állít mást a gyanúsan jól értesült Klapka György. Az RTL Klub Reggeli című műsorában a 62 éves énekesnő elmondta, ő javíttatta meg a barátja által összetört kocsit és nem Klapka György. Valamint kifejtette, új párjának már van egzisztenciája, vagyis nem Mary Zsuzsinak kell majd eltartania.

„Egy mérleg nem tud haragudni, minden egyes volt kapcsolatommal jó a viszonyom. Az első férjemtől a másodikig, a kalandokon keresztül. Ha rosszul választok, akkor hibát követtem el, de úgy érzem, nem választottam rosszul eddig” – mondta Mary Zsuzsi, akiről az utóbbi években leginkább a fiatal férfiakhoz fűződő kapcsolatairól hallhattunk.

Az énekesnő elmondta, fél éve nincs együtt Tamás nevű udvarlójával, de továbbra is jó barátok maradtak. Mary Zsuzsi mesélt az autója összetöréséről, elmondta, megbízott barátjában, és ezért adta neki kölcsön a kocsit. Arra a feltételezésre, hogy Klapka György javította-e meg, heves visításban fakadt ki, majd elmondta, ő fizette a költségeket. Az énekesnőnek egyébként fogalma sincs, Klapka honnan szerzi az információit, mert egy dolog biztos, ő nem mesél a volt férjének a kapcsolatairól.

Mary Zsuzsi elmondta, a tavalyi év szörnyű volt számára, szerelmi bánat miatt lefogyott. Viszont most új kapcsolata van kialakulóban, a férfi természetesen fiatalabb nála, a harmincas éveiben jár, ám ezúttal olyan társ van kilátásban, akinek már van saját egzisztenciája. A 62 éves énekesnő elmondása szerint a saját korosztályában nem talál magának megfelelő párt, és szerinte a korabéli nők merjenek fiatalabb férfiakkal kezdeni, mert ők igenis szeretetre méltóak.