horoszkóp

Benkőt felszólította excsaja, hogy váljon el

2010.01.29. 09:27 Módosítva: 2010.01.29. 13:57
A lantművész egykori szerelmével találkozik 26 év után. A nő egy évig volt az éppen gerincsérvvel küszködő Benkő barátnője. Az asszony akkor elvált férjétől Benkőért, és most ugyanezt várja a nemrégiben kamufeleséget kereső és találó lantművésztől.

Benkő Dániel a pénteki Mónika Show vendégeként tűnik fel ismét. Az RTL Klub műsorában egykori barátnője, Blanka társaságában láthatjuk. Az asszony elhatározta, hogy 26 év után visszaköveteli magának a nemrég feleséget találó Benkőt.

Blanka annak idején egy évet húzott le Benkő Dániel mellett, mindezt úgy, hogy akkori férjét faképnél hagyta a lantművész kedvéért. A nő azóta is nyomon követi Benkő életét és pályafutását, és most rájött, még mindig szereti.

Az asszony a műsorban elmesél néhány részletet is kapcsolatukról. Benkő kapcsolatuk idején gerincsérvvel küszködött, ráadásul nem volt valami nagy szívtipró, de ő mégis beleszeretett. A nő annyira elvakult a faszharcostól, hogy még férjét is elhagyta érte, igaz erről Benkő állítása szerint csupán most értesült.

Blanka a szép szavak mellett ajándékkal próbálja elcsábítani az egykori pasiját, hagymát vitt szeretete jeléül, mivel tudja, hogy Benkő a nők mellett a hagymáért rajong. A remek meglepetés után pedig ultimátumot ad. „Tudomásomra jutott, hogy feleséget kerestél, és már találtál. Úgy gondolom, hogyha annak idején én elváltam a férjemtől, akkor most rajtad a sor” – mondta Blanka. A rettentően izgalmas szál miatt aggódó olvasóinknak azonban nem kell izgulnia, Benkő nem válik el, hiszen felesége csupán egy kamunej.