Kourtney Kardashian december közepén szült, január közepén pedig már az OK! magazin hozta címlapon a karcsú anyukát, azt ígérve az olvasóknak, most megtudhatják tőle a tuti tippeket, hogyan lehet szülés után ilyen pazarul visszanyerni az alakjukat. Mindezen maga a Kardashian-nővér lepődött meg legjobban, ő ugyanis nemhogy interjút nem adott nekik, de le se fogyott.

Az amerikai valóságshow-szereplőként elhíresült Kim Kardashian legidősebb testvére, Kourtney Kardashian december közepén szülte meg kisfiát, az OK! magazin legfrissebb száma pedig már az ő karcsú címlapfotójával jelent meg. A Kardashian-lány, karján a bébivel azt ígéri az olvasóknak, a magazinban elárulja a tuti megoldást arra, hogyan lehet ilyen bámulatosan hamar eltüntetni a terhesség utáni súlyfelesleget. A hitelességet azonban csorbítja, hogy erről az egészről épp maga az érintett, Kourtney Kardashian is csak a címlapról értesült.

Az OK! ugyanis semmiféle interjút nem készített vele bámulatos fogyási praktikákról, csak simán lefotosoppolt róla úgy tíz kilót, sőt még a fejét is lecserélték egy terhesség előtti, kevésbé kerekarcú fotójára. „Az egyik hetilap már megint alaposan mellélőtt… semmiféle exkluzív interjút nem adtam nekik. És 18 kilót híztam terhesség alatt, nem tizenkettőt, de azért köszi” – írta Kourtney Kardashian Twitter-oldalán.

Mint a Huffington Post szépen összerakta, a Kardashian-tesó és gyermeke apja, a kosaras Scott Disick decemberben, a szülés után egy héttel a Life & Style-nak valóban adtak egy exkluzív interjút, itt mutatták meg először a keresztségben Mason Dash Disick nevet nyert kisfiukat. Az ekkor készült fotók a lap január 11-i számában jelentek meg, és ezek egyikét egyszerűen ellopta és átkozmetikázta saját „exkluzív” anyagához az OK! magazin. A lap többszöri megkeresésre sem volt hajlandó kommentálni címlaplányuk leleplező közlését.