A szupermodell a brit Harper’s Bazaar magazin márciusi címlapján szinte megszólalásig ugyanúgy néz ki, mint 15 éve. Cindy Crawford állítja, nem a plasztikai sebészet csodájáról van szó, őt csupán iszonyúan szerencsés génekkel az élet. Önök szerint mi az igazság?

Cindy Crawford a brit Harper's Bazaar magazin kedvéért állt ismét a fényképezőgép elé, írja a Daily Mail. A modell bár pont ugyanúgy néz ki, mint 15 évvel ezelőtt, mégis esküszik, semmilyen szépészeti beavatkozást nem vett igénybe az elmúlt tíz évben, legyen szó botoxról, kollagénről, ráncfelvarrásról vagy zsírleszívásról.

Így talán jogosnak tűnik a kérdés, akkor mégis hogyan lehetséges az, hogy szinte pontosan ugyanúgy fest, mint 15 évvel ezelőtt. Crawford szerint ez csupán a szerencsés géneknek köszönhető, mivel ő nem jár plasztikai sebészhez. Nos, ha ez az állítás valóban igaz, akkor tényleg szerencsésnek mondhatja magát Crawford, hiszen retusálatlanul is úgy néz ki, mint a magazinok címlapján.

A 43 éves kétgyerekes családanya, akinek van egy 10 éves fia, Presley és egy 7 éves lánya, Kaia, korábban már elmondta, ő is, akárcsak minden nő, küzd az öregedéssel és annak feldolgozásával. Cindy Crawford szerint az ő korában már teljesen normális, hogy van egy kis narancsbőr a testén, ugyanakkor szerinte ez még nem ok arra, hogy egyből plasztikai sebészhez rohanjon.

„Ha nem vagy elég óvatos, a műtétek végére nemcsak tökéletes leszel, de rendkívül művi is, és ez nem igazán szexi. Nem hiszem, hogy ez bejönne a pasiknak. A férjem [Randy Gerber – a szerk] utálja a plasztikai műtéteket, nagyon dühös lenne, ha megoperáltatnám magam” – mondta nemrég a GQ magazinnak a szupermodell, aki egyébként már elismerte, azért ő is kipróbálta a botoxot.

Cindy Crawford állítása szerint 10 éve vette utoljára igénybe ezt a kezelést, igaz, akkor éveken keresztül injekcióztatta magát. „Az én helyzetemben elég nehéz,hogy a külvilág mindig tökéletességet vár el tőlem, ami elég nagy nyomást jelent az öregedés feldolgozásában. De azért - és nem akarok önteltnek tűnni - azt hiszem, elég jól tartom magam” – indokolta Crawford.